Evenimentul Zilei > Actualitate > TURNEUL CAMPIOANELOR. Agnieszka Radwanska a avut minge de meci, dar a fost ÎNVINSĂ de Kuznețova.
TURNEUL CAMPIOANELOR. Agnieszka Radwanska a avut minge de meci, dar a fost ÎNVINSĂ de Kuznețova.

TURNEUL CAMPIOANELOR. Agnieszka Radwanska a avut minge de meci, dar a fost ÎNVINSĂ de Kuznețova.

Poloneza Agnieszka Radwanska a fost învinsă, luni, de rusoaica Svetlana Kuznețova, scor 5-7, 6-1, 5-7, într-o partidă din Grupa Albă a Turneului Campioanelor.

Poloneza Agnieszka Radwanska (locul 3 WTA) a pierdut, luni, meciul jucat în Grupa Albă a Turneului Campioanelor, împotriva rusoaicei Zvetlana Kuznețova (9 WTA). Câștigătoarea de anul trecut a competiției a cedat în trei seturi, scor 5-7, 6-1, 5-7, după o partidă ce a durat 2 ore și 48 de minute. În setul decisiv, Radwanska a avut o minge de meci la 5-4, n-a profitat, iar rusoaica a întors soarta confruntării.

În cealaltă partidă a zilei, tot în Grupa Albă, Karolina Pliskova (Cehia, locul 5 WTA) a câștigat în fața spanioloaicei Garbine Muguruza (locul 6 WTA), în trei seturi, scor 6-2, 6-7(4), 7-5, după 2 ore și 30 de minute.

Mâine, în Grupa Roșie, se vor avea disputa două meciuri: Simona Halep (România) — Angelique Kerber (Germania) și Madison Keys (SUA) — Dominika Cibulkova (Slovacia).