Evenimentul Zilei > Actualitate > Agentul lui Neymar face marcaj la Dennis Man
Agentul lui Neymar face marcaj la Dennis Man

Agentul lui Neymar face marcaj la Dennis Man

Cel mai bine cotat jucător de la FCSB se pregătește să plece în Anglia, la fi nalul sezonului. La meciul pe care „roș-albaștrii” l-au câștigat cu CS „U” Craiova, scor 3-2, atacantul a fost urmărit de Pini Zahavi, agentul lui Neymar, adus în România de Ioan Becali.

FCSB și CS „U” Craiova au făcut spectacol în etapa a 3-a a playoff-ului Ligii I. „Roș-albaștrii” au câștigat cu 3-2 confruntarea de pe „Arena Națională”, cu același scor cu care s-au impus și în partida disputată în returul sezonului regulat.

La meci a fost prezent și Pini Zahavi, agentul lui Neymar, dar și Santos, tatăl brazilianului. Cei doi au fost aduși în România de Ioan Becali și l-au urmărit pe Dennis Man. Atacantul de la FCSB a reușit să marcheze cel de-al doilea gol al „roș-albaștrilor”. Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, anunță că Man are oferte din Anglia.

 

În toamnă va costa 50 de milioane de euro

„Au venit pentru Man. Prin Anglia l-ar duce. Man a jucat bine. Dacă eram impresar, îl luam după meciul ăsta. E tare pe picioare. Se face jucător bun. Dacă mai stă un an la Steaua, poate evolua în orice campionat din lume”, a anunțat „Corleone” la GSP Live.

Gigi Becali anunță că va da o mare lovitură financiară atunci când îl va vinde pe Man. „Dacă Alexandru Mitriță face 9 milioane, atunci Man e clar că face 40 de milioane. În toamnă Man va costa 50 de milioane de euro”, a declarat latifundiarul din Pipera.

 

Are o cotă de 3 milioane de euro

Dennis Man a ajuns la FCSB în 2016, după ce a fost transferat de la UTA. În acest sezon a marcat de 8 ori în 26 de partide. Conform transfermarkt, fotbalistul are o cotă de 3 milioane de euro.

La finalul meciului cu CS „U” Craiova, Gigi Becali și-a recăpătat optimismul. Finanțatorul i-a ironizat și pe cei de la CFR Cluj, care au câștigat cu 1-0 meciul cu Astra Giurgiu, la revenirea lui Dan Petrescu în Gruia.

 

„Am văzut ce puternic este Petrescu”

„Ești echipă mare dacă câștigi meciul, am demonstrat că suntem. Eu cred că pentru lupta la titlu rămân CFR și FCSB, pentru Craiova e greu acum să mai spere. Deși Craiova o poate bate pe CFR, lejer. Am văzut ce puternic e Petrescu, a câștigat la limită cu Astra”, a declarat finanțatorul la Pro X.

 

Stoian și Matei, out

Adrian Stoian și Florentin Matei își vor încheia aventura la FCSB. În vară, cei doi jucători aduși la începutul anului vor fi dați afară. Anunțul a fost făcut de Gigi Becali, după meciul cu CS „U” Craiova. „Despre Matei şi Stoian? Aia e problema mea? Matei şi Stoian, de la vară, salut şi la revedere, ce să facem? Ce să fac dacă nu prind nici banca de rezervă. Păi ce să facă Matei? Dacă nu prinde banca, să stea degeaba la Steaua? Stoian la fel, dacă nu prinde banca”, a spus finanțatorul „roș-albaștrilor”.

Helmuth Duckadam a confirmat și el că Stoian și Matei nu mai au viitor la FCSB. „Probabil și dânsul a fost dezamăgit de cei doi jucători. Dânsul e patron, dânsul dă banii, dânsul hotărăște. Au fost aduși cu mari speranțe pentru a ajuta echipa. Din păcate, nu s-au integrat așa de bine”, a firmat „Eroul de la Sevilla”.