Dincolo de muzică, se bazează pe un program de ateliere interactive pentru participanții la festival și include numeroase surprize.

Anul acesta, festivalul se va desfăşura în două etape: AH #dici, 23 – 25 august, dedicată amatorilor stilurilor trap, EDM şi trance, şi AH #dicinu, 30 august – 1 septembrie, weekend în care vor concerta live artişti şi trupe şi vor avea loc diverse workshop-uri. Locul unde se la desfăşura cea de-a treia ediţie a festivalului este Pădurea Dobrovăț, la 20 de kilometri de Iaşi, potrivit news.ro

Pentru primul weekend au fost anunţaţi Rita Ora, Don Diablo, Quintino şi Sam Feldt [Live], iar pentru cel de-al doilea, Morcheeba, Faithless DJ Set şi Gareth Emery.

Lineup-ul va fi completat de peste 100 de artişti naţionali şi internaţionali.

„Am ajuns şi la a treia ediţie Afterhills şi cred că, în acest ritm, ajungem cu bine şi la ediţia cu numărul 30. Vă aşteptăm anul acesta cu multe surprize, o locaţie nouă şi prietenoasă, surprinzătoare, plus o perioadă din an în care concediul este accesibil pentru toată lumea. Am ţinut cont de feedback-ul tuturor participanţilor din anii anteriori şi am reuşit să punem la punct una dintre cele mai frumoase ediţii Afterhills”, a transmis Ovidiu Biber, cofondator al evenimentului.

Abonamentele early bird sunt disponibile, începând de luni, pe site-ul festivalului – afterhills.com – la preţuri cuprinse între 240 şi 460 de lei. Oferta este valabilă până la sfârşitul lunii aprilie. 

 

Te-ar putea interesa și: