Evenimentul Zilei > Politica > Aflat pe PLAJA din Antalya, Adrian Năstase IRONIZEAZĂ MITINGUL PSD!
Aflat pe PLAJA din Antalya, Adrian Năstase IRONIZEAZĂ MITINGUL PSD!

Aflat pe PLAJA din Antalya, Adrian Năstase IRONIZEAZĂ MITINGUL PSD!

Ex-premierul PSD-ist Adrian Năstase se află în concediu, în Antalya, de unde ironizează, pe blog, intens anunțatul miting PSD, despre care mărturisește că nu-i este clar dacă este ”pentru sau contra”.

”Antalya este, din nou, sub semnul prieteniei turistice turco-ruse. In hotelul nostru, cei mai multi turisti sunt din Rusia. Relativ tineri. Cu copii mici. Sunt si romani. Speram sa nu fie asa de cald dar, din pacate, sunt deja 34-35 de grade. Maine vor fi chiar 37.

Urmaresc stirile de la Bucuresti si din lume. Motivarea deciziei CCR, marele miting de sambata (pentru sau contra, nu mi-e foarte clar), hotararea ICCJ in dosarul Dragnea, performanta Simonei Halep, asteptata intalnire intre Donald Trump si liderul nord coreean (ma intreb daca partenerul nostru strategic s-o fi sfatuit cu noi in legatura cu agenda intalnirii de saptamana viitoare), sondaje in legatura cu fericirea, cu primaria, etc.

Am terminat de citit cartea recent publicata a lui Radu Paraschivescu, ‹Doua maturi stau de vorba›, un volum de editoriale spumoase. Impregnate, din pacate, cu hastaguri, cu clisee si cu resentimente ale ‹intelighentiei› romanesti post-decembriste”, scrie Adrian Năstase.