Evenimentul Zilei > Economie > Află care sunt provocările manageriale ale grupului Liberty Galați în era Greensteel! Noul număr al revistei Capital este acum pe piață!
Află care sunt provocările manageriale ale grupului Liberty Galați în era Greensteel! Noul număr al revistei Capital este acum pe piață!

Află care sunt provocările manageriale ale grupului Liberty Galați în era Greensteel! Noul număr al revistei Capital este acum pe piață!

Revista Capital vă prezintă în exclusivitate un interviu cu Președintele Executiv al LIBERTY Steel Group, Sanjeev Gupta.In plus, afli mai multe și despre start-up-urile care oferă recompense în criptomonede celor care fac sport, dar și care sunt mizele economice din Marea Neagră.

Caută revista Capital la toate punctele de difuzare a presei și online pe www.agoramag.ro.

În interviul dat redacției Capital, Sanjeev Gupta, Președintele Liberty Galați prezintă viziunea grupului de a crea un viitor sustenabil până în 2030. Calea aleasă de conducere nu este deloc ușoară, aceștia urmăresc transformarea industriei siderurgice și a companiei LIBERTY Galați într-un producător de „oțel verde”, cu amprentă neutră de carbon.

Liberty Steel Group (LSG) este una dintre cele mai importante companii siderurgice din lume. Cu sediul central la Londra, LIBERTY Steel Group are o prezență globală în 12 țări, o capacitate totală de laminare a oțelului de 20 de milioane de tone pe an, o gamă variată de produse, de la oțel lichid la produse finite de calitate superioară, și un portofoliu de clienți în toată lumea.

În România, LIBERTY Steel Group deține LIBERTY Galați, cel mai mare producător integrat de oțel din țară, cu o capacitate de producție care va ajunge în curând la 3 milioane de tone de oțel. De asemenea, Sanjeev Gupta deține Banca Română de Credit și Investiții (BRCI), pe care a preluat-o în 2020.

Află care sunt obiectivele întregului Group din interviul în exclusivitate din revista Capital, acum la punctele de difuzare a presei și online pe www.agoramag.ro

În prezent, 65% din populația lumii trăiește în țări în care obezitatea omoară mai multe persoane decât lipsa mâncării. În ultimii zeci de ani, sedentarismul și mâncarea ultra-procesată au transformat obezitatea într-o adevărată epidemie, clasată astfel de către Organizația Mondială a Sănătății.

În timpul pandemiei COVID-19, sedentarismul s-a accentuat și mai mult. Însă, cum orice problemă provoacă descoperirea de noi soluții, un antreprenor român a hotărât în timpul lockdownului să îi încurajeze pe oameni să facă mișcare, adaptată la noua realitate pandemică.

Prin intermediul, platformei sale de fitness și nutriție, utilizatorii vor fi răsplătiți cu cryptomonede pentru crearea de conținut educativ, precum și pentru completarea planurilor de nutriție sau pentru realizarea exercițiilor fizice din programul gândit de specialiștii platformei. Mai multe informații legate de modul de funcționare al platformei din noul număr al revistei Capital, acum la punctele de difuzare a presei și online pe www.agoramag.ro

Războiul din Ucraina ne-a făcut mai atenți ca niciodată la Marea Neagră. La ce are ea de oferit, dar și la ce riscăm să pierdem, dacă situația din regiune se va înrăutăți. Revista Capital vă prezintă așadar o succintă trecere în revistă a bogățiilor Mării Negre, unele cunoscute și altele mai puțin cunoscute cu ajutorul cărora fiecare dintre voi poate înțelege mizele economice ale acestei porțiuni.

În plus, ai și suplimentul de Agricultură: Descopră mai multe despre mașinile care au făcut istorie şi crizele succesive din industria auto.

Articolele complete le găsești în revista Capital, disponibilă la punctele de difuzare a presei în perioada 20 mai – 16 iunie și online pe www.agoramag.ro.

Dacă vrei să primești revista acasă sau la birou, poți opta pentru un abonament pe 3, 6 sau 12 luni, accesând https://agoramag.ro/abonamente/abonamente-capital