Evenimentul Zilei > Politica > AEP îl contrazice pe liberalul Eugen Nicolăescu: Până în prezent nu am comunicat niciunui partid politic cuantumul sumelor pe care ar putea să i le deconteze
AEP îl contrazice pe liberalul Eugen Nicolăescu: Până în prezent nu am comunicat niciunui partid politic cuantumul sumelor pe care ar putea să i le deconteze

AEP îl contrazice pe liberalul Eugen Nicolăescu: Până în prezent nu am comunicat niciunui partid politic cuantumul sumelor pe care ar putea să i le deconteze

După ce liderul deputaților PNL, Eugen Nicolăescu, a declarat, miercuri, că partidul său a primit de la Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) în proporție de 98%, banii cheltuiți în campania electorală pentru alegerile locale, instituția vine să-l contrazică. AEP susţine că declaraţiile politice apărute în presă pe această temă sunt neavenite, pentru că procesul de analizare a documentelor justificative depuse de partide e în plină desfășurare.

"Având în vedere declaraţiile politice apărute în mass-media pe tema rambursării cheltuielilor electorale ale competitorilor electorali de la alegerile locale din 5 iunie 2016, Autoritatea Electorală Permanentă precizează că acestea sunt mai mult decât neavenite şi că activitatea de verificare a documentelor justificative depuse de competitorii electorali este în plină desfăşurare", precizează AEP. 

Reprezentanții AEP au mai adăugat că până acum nu au comunicat niciunui partid politic cuantumul sumelor pe care ar putea să i le deconteze. 

"Până în acest moment AEP nu a rambursat niciunui competitor electoral cheltuielile efectuate la scrutinul din 5 iunie 2016 şi nici nu a comunicat vreunui partid politic cuantumul sumelor pe care ar putea să i le "deconteze" acestuia", se mai arată în comunicatul AEP. 

"PNL a fost înştiinţat de AEP că are decontate sume de 98% din cât are dreptul, 2% mai sunt sume care trebuie clarificate de anumite organizaţii judeţene", a spus, miercuri, într-o conferință de presă liberalul Eugen Nicolăescu.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: