Mititelu Jr., reproșuri pentru tatăl său. Retrogradarea FCU Craiova se datorează unui staff slab

Mititelu Jr., reproșuri pentru tatăl său. Retrogradarea FCU Craiova se datorează unui staff slab Sursa foto: Facebook

Adrian Mititelu Jr. a răbufnit și a dat vina pe toată lumea, după retrogradarea FCU Craiova. Între cei luați la țintă se numără și tatăl său, finanțatorul echipei, căruia îi cere să renunțe la fotbal.

FCU Craiova a retrogradat în Liga a II-a după ce a pierdut meciul cu Hermannstadt, 1-3. În acest context, fiul patronului echipei, a declarat că-i va cere tatălui său să renunțe la finanțare. El a acuzat pierderile pe care le-ar fi avut familia, în alte afaceri, pentru că a investit în clubul din Bănie.

Adrian Mititelu Jr. s-a supărat pe fotbal

Fiul patronului FCU Craiova a spus că tatăl său nu ar trebui să mai investească în echipa care a retrogradat. Adrian Mititelu Jr. a estimat pierderile familiei, din fotbal, la aproximativ 20 de milioane de euro.

„Trebuie să spunem stop. Dacă se va ține cont de ce spun sau nu, nu știu... Vom vedea. Am pierdut 20 de milioane de euro. Merităm premiul pentru fraierii fotbalului românesc. Și ar putea fi o sumă mai mare. Am vândut terenuri sub prețul pieței ca să ținem echipa. Puteam face multe pe acele terenuri...Trebuie să ne întrebăm de ce mereu noi. Cum era pe tricoul lui Balotelli, «Why always us?»”, a spus Mititelu jr în direct la PrimaSport.

Ne puteți urmări și pe Google News

În acest context, i-a reproșat tatălui său, Adrian Mititelu, greșelile din administrarea clubului de fotbal. Potrivit spuselor sale, tatăl, care îndeplinește funcția de administrator, s-a înconjurat de „neprofesioniști”. Iar acest lucru a avut drept consecință retrogradarea echipei. El a spus că o decizie cu privire la viitorul echipei va fi luată de acționari.

„Când am luat-o din Liga a 4-a, am avut promovări consecutive până în Liga 1. Iar gândul nostru era să luăm un trofeu. E frustrant! Poate nu e chimie între familia noastră și fotbal, trebuie să ne lingem rănile. Unele vise poate rămân doar vise”, a mai spus Adrian Mititelu Jr.

patronul FCU

Adrian Mititelu Sursa foto: Facebook

Reproșurile juniorului la adresa tatălui

Fiul lui Adrian Mititelu a declarat că urmează ca acționarii clubului de fotbal, el, sora și tatăl său, să ia o decizie. În opinia sa, o soluție ar fi ca familia să nu mai investească în fotbal și în FCU Craiova. El spune că problema este de înțelegere al acestui fenomen numit fotbal.

„Acum vor decide acționarii, eu și sora mea, și tatăl nostru, care e administratorul societății. Nu vreau să vorbesc la cald, dar nu vreau acum să mai aud de fotbal. Nu e vorba de a renunța, ci de a înțelege fotbalul...”, a mai spus Mititelu Jr.

Între altele, Adrian Mititelu îl consideră responsabil de situația de la club și pe tatăl să. El îi reproșează acestuia că s-a înconjurat de colaboratori slabi, neprofesioniști. Iar pe cale de consecință, nici rezultatele nu au fost cele așteptate.

„Ăsta e rezultatul unui staff slab. Tata s-a înconjurat de oameni neprofesioniști. Tatăl meu ajunge la 57 de ani, iar noi, copiii, vrem să ne trăim viața. E o seara amară pentru mine. Trebuie să știi când să pui punct, când să știi să nu mai mergi împotriva vântului”, a mai spus juniorul.

Adrian Mititelu Jr. arată și spre jucători

Fiul patronului FCU Craiova și-a revărsat nervii și asupra fotbaliștilor despre care i-au lăsat impresia că nu ar fi tocmai afectați de situație. Acestuia îi reproșează jocul slab din meciul decisiv, împotriva sibienilor. Cu subtilitate, le-a reproșat adversarilor, de la Hermannstadt, faptul că „și-au dat viața pe teren”. Aceasta în vreme ce, la partida precedentă, cu Poli Iași, au avut o prestație mai lejeră.

„Atitudinea jucătorilor și-a spus cuvântul. În vestiar, unii nu erau deloc afectați. Mă refer la cei străini. Au fost momente pe care nu mi le pot explica. Îi felicit pe cei de la Hermannstadt, care acum și-au dat viața pe teren, iar cu Poli Iași au făcut un antrenament ușor.

Principala țintă a lui Adrian Mititelu Jr. a fost, însă, fundașul elvețian Leo Lacroix. Acum, după ce meciul s-a încheiat cu retrogradarea FCU, spune că acesta nu este suficient de bun pentru echipă.

„Lacroix ne-a distrus în acest meci. Nu vreau să dau vina pe cineva, dar el a distrus această echipă. Nu l-aș lua nici pe sintetic. Pare un baschetbalist de 60 de ani. Ne-a distrus meciul în 3 minute! El pleacă liniștit, ia câteva sute de mii de euro, iar noi avem gaură în buget”, a mai spus Adrian Mititelu jr.