Adrian Mititelu Jr, internat la psihiatrie: Am luat mai multe, amestecate

Adrian Mititelu Jr, internat la psihiatrie: Am luat mai multe, amestecate Sursa foto: Facebook / Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mititelu Jr spera ca marți să fie eliberat de la Spitalul Floreasca după ce a stat acolo câteva zile internat, în urma unei supradoze de medicamente, fiind la un pas de moarte. Medicii au avut însă alte planuri.

Fiul patronului de la FC U Craiova a fost surprins luni pe holurile Spitalului Floreasca în timp ce făcea mișcare, semn că starea lui s-a ameliorat semnificativ. Acesta era conștient că a făcut o greșeală cu supradoza de antidepresive și spera să plece acasă.

Adrian Mititelu Jr, internat la Spitalul Obregia

Șoferul care a avut grijă de nevoile familiei Mititelu a fost prezent în mod constant la Spitalul de Urgență Floreasca. La moment dat, a dorit să afle care sunt pașii următori pentru Adiță.

Deși se vehicula că va fi externat din spital în cursul zilei de marți, Adrian Mititelu Jr a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”, având în vedere suspiciunea că ar fi vrut să-și ia viața.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Să-l ducă la Obregia, iar colegii de acolo vor decide”, a fost răspunsul scurt al unei asistente pentru șoferul lui Adrian Mititelu Jr, potrivit Cancan.

Acolo, medicii l-au supus unor teste pentru a-i evalua starea mentală și medicală și pentru a evalua riscurile la care se expune în viitor.

Adrian Mititelu Jr

Sursa foto: Cancan

Fiul patronului de la FC U Craiova, recunoscător că a putut fi salvat de medici

După gestul făcut, Adrian Mititelu Jr a declarat că a stat în comă zece ore, de sâmbătă seara până duminică.

Abia duminică după amiază doctorii au reușit să mă stabilizeze și le mulțumesc mult pe această cale. Mi-au spus că, dacă mă găseau cu câteva minute mai târziu, nu mai aveau ce face.

Am luat mai multe, nu mai știu ce… dar au fost amestecate. În momentul de față sunt stabil, mă simt bine. Sper ca în 2-3 zile să ies din spital.

Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, în special doctorilor. Le mulțumesc celor care mi-au transmis mesaje de încurajare și de prietenie. Le-am citit pe toate și mi-au dat putere”, a declarat Adrian Mititelu Jr pentru Fanatik.

Adrian Mititelu

Adrian Mititelu. Sursa foto: Twitter

La începutul săptămânii, Adrian Mititelu Jr a primit în spital și vizita părinților săi, care au recunoscut că fiul lor stă foarte prost din punct de vedere psihic în ultima perioadă.