Adrian Alexandrov, declarație pentru Elena Udrea. Nu și-a pierdut speranța

Adrian Alexandrov, declarație pentru Elena Udrea. Nu și-a pierdut speranța Adrian Alexandrov, declarație de dragoste pentru Elena Udrea. Nu și-a pierdut speranța. Sursa foto: Facebook

Pentru a îi aduce zâmbetul pe buze, Adrian Alexandrov, i-a făcut o declarație de dragoste Elenei Udrea. El i-a transmis că va lupta pentru iubire și pentru a o aduce acasă.

Elena Udrea este departe de familie, dar iubitul său, Adrian Alexandrov încearcă cu fiecare ocazie să-i arate că este alături de ea. Partenerul fostului ministru al Turismului a avut un mesaj emoționant de Sfântul Andrei.

Adrian Alexandrov, dedicație pentru Elena Udrea

El a postat o fotografie cu fetița lui și a Elenei Udrea și le-a spus „La mulți ani” celor care își serbează ziua onomastică. Adrian Alexandrov a postat și o melodie emoționantă, cel mai probabil pentru iubita sa, care trece prin clipe grele în închisoare. Din versurile piesei reiese că Alexandrov încă luptă pentru iubire.

Ne puteți urmări și pe Google News

„La mulți ani tuturor, de Sfântul Andrei”, a spus Adrian Alexandrov pe Instagram. Acesta a însoțit imaginea cu melodia Alexiei, Interstelar. „Unii văd doar cercul lor închis, / Alții luptă pentru orice vis,/ Eu lupt doar să păstrez iubirea ta, cum am promis; / Unii luptă pentru bani în cont, / Alții luptă să nu piardă tot, / Eu lupt să te găsesc aici când mă trezesc din somn”.

adrian alexandrov

Adrian Alexandrov, declarație de dragoste pentru Elena Udrea. Nu și-a pierdut speranța. Sursa foto Instagram

Elena Udrea, la Penitenciarul pentru femei Târgșor

Elena Udrea se află la Penitenciarul pentru femei Târgșor din iunie 2022, unde își ispășește pedeapsa în dosarul Gala Bute. Toamna aceasta, Înalta Curte a revenit asupra ultimei decizii în alt dosar și a admis calea extraordinară de atac prin care DNA a cintestat decizia de încetare a procesului penal în dosarul finanțării campaniei electorale a lui Traian Băsescu, din 2009.

În acest dosar, Udrea și Ioana Băsescu au fost condamnate la 8 ani, respectiv 5 ani de închisoare. Decizia de închidere a dosarului, pe motiv că a intervenit prescripția, fusese luată tot de Înalta Curte de Casație și Justiție.

Adrian Alexandrov, despre fetița lui

Recent, Adrian Alexandrov a mai povestit că fetița întreabă mereu de mama ei și că își dorește să vină acasă. Soțul Elenei Udrea încearcă să fie mamă, tată, bonă și prieten pentru fiica lui, chiar dacă este greu.

„La un moment dat pe mine a început așa mă întrebe sub diferite moduri Și cred că a început să înțeleagă că se întâmplă ceva, că nu e normal și că mereu se văd în același loc. Mă încearcă și pe mine emoții. Eu sunt și mamă, și tată, și bonă, și bunică și prieten de joacă și toate.”, a mai spus omul de afaceri.