Adolescentă, băgată în spital de o colegă de clasă |VIDEO

Adolescentă, băgată în spital de o colegă de clasă |VIDEO

Tânăra, în vârstă de 15 ani, elevă în clasa a-IX-a la Colegiul "Petru Poni" din Oneşti, a fost bătută de o colegă de clasă, în timpul unei pauze, anunţă Mediafax.

"Eu stăteam în penultima bancă, ea în ultima şi mânca seminţe. M-am întors şi i-am spus să înceteze. Ea m-a înjurat şi profesorul a ascultat-o şi i-a pus nota 2. În pauză s-a răzbunat pe mine şi m-a luat la bătaie. M-a lovit cu pumnii şi m-a dat cu capul de bancă, iar când am căzut m-a lovit şi cu piciorul", a declarat Oana C., eleva bătută.

Colegii de clasă ai fetei au sunat la Ambulanţă, tânăra fiind transportată  de urgenţă la spital.

"Eleva a fost adusă cu un traumatism cranio-cerebral acut închis şi comoţie cerebrală prin agresiune. Starea sa este acum stabilă şi va rămâne sub supraveghere până luni pentru că în astfel de situaţii pot apărea complicaţii", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Oneşti, unde este internată adolescenta.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru gestul său, agresoarea a fost amendată cu 100 de lei. Unitatea de învăţământ a fost informată despre cele întâmplate, urmând ca după depunerea plângerii de către partea vătămată să se facă încadrarea faptei în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale pe care le va primi eleva.

CITIŢI ŞI:

Elev rupt în bătaie de tei colegi de clasă

Elevă arsă cu ţigara de colege mai mari