Evenimentul Zilei > Social > Admitere Poliția Română 2021. 1483 de locuri la Școala de Agenți de Poliție
Admitere Poliția Română 2021. 1483 de locuri la Școala de Agenți de Poliție

Admitere Poliția Română 2021. 1483 de locuri la Școala de Agenți de Poliție

Admitere Poliția Română 2021. Cei interesați de o carieră în Poliția Română pot aplica pentru un loc la Școala de Agenți de Poliție.

Admitere Poliția Română 2021. Au fost scoase la concurs 1483 de locuri la Școala de Agenți de Poliție.

Este vorba despre 1283 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina.

De asemenea, mai sunt disponibile încă 200 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Poliția Română a eliberat un comunicat în care explică cum se pot înscrie candidații.

Admitere Poliția Română 2021. Comunicat integral

Admitere Poliția Română 2021. „Începând cu 15 februarie 2021, timp de 14 zile, vor avea loc înscrierile candidaților pentru participarea la concursurile de admitere în școlile de agenți de poliție.

Depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare va avea loc până la data de 10 martie 2021.

Urmează susţinerea probei de evaluare a performanţei fizice în centrele zonale de selecţie (în perioada 18-24 martie 2021). Susţinerea probei de verificare a cunoştinţelor se va realiza la unităţile de selecţie, la data de 27 martie 2021. Examinarea medicală a candidaților rămași în concurs se va realiza după parcurgerea acestor etape.

Puteți candida pe cele 1.283 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și pe 200 de locuri, la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Toți cei interesați își pot depune dosarul de recrutare la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, în funcție de reședința sau domiciliul fiecăruia.

În acest an, candidații vor fi repartizați pentru evaluarea performanței fizice pe centre zonale. Repartizarea se face în funcție de domiciliu, indiferent de opțiune, astfel:

– Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” – pentru candidații din Municipiul București și județele: Argeș, Călărași, Constanța, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Teleorman, Tulcea;

– Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina – pentru candidații din județele: Brașov, Brăila, Buzău, Covasna, Dâmbovița, Galați, Prahova, Vrancea;

– Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca – pentru candidații din județele: Alba, Bistrița-Năsăud, Cluj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Sălaj, Sibiu

Toate detaliile privind condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un candidat, actele necesare la înscriere și probele de concurs se regăsesc aici: https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-februarie-martie-2021”, se arată în comunicatul transmis de Poliția Română.