Fostul fotbalistul de geniu al Generației de Aur a anunțat că vrea să vândă acțiuni, specificând totodată că procedura nu este una foarte clară, lăsând mai degrabă impresia unui plan pe termen mai lung. Or, susțin cei de la romaniatv.net, afacerea a început deja! Surse de la Ovidiu dezvăluie că au existat negocieri cu societăți interesate să achiziționeze părți din club, scrie GSP.

Hagi le propune persoanelor și companiilor cu care tratează pachete de câte 10 la sută din acțiuni. Chiar după implicarea posibililor parteneri – în cazul în care aceștia își vor exprima interesul pentru propunerea ”Regelui” – Gică Hagi va continua rămână managerul clubului, cu putere totală în problemele tehnice.

Rețeta lui Gică Hagi ar constitui o premieră dacă va avea succes, adică în situația în care va izbuti să-și dezvolte clubul convingând societăți mari că merită să cumpere acțiuni din afacerea lui. În străinătate se întâmplă des să se schimbe structura acționariatului. Gazprom s-a implicat la Steaua Roșie Belgrad și echipa e acum în grupele Champions League. Încurajate de stat, companiile investesc serios și în fotbalul din Ungaria. Ferencvaros tocmai l-a instalat ca antrenor pe Serghei Rebrov și îl plătește cu un milion de euro pe sezon.