Adi de la Vâlcea și Jean de la Craiova, tarife fabuloase pentru o cântare. Îl întrec pe Adi Minune

Adi de la Vâlcea și Jean de la Craiova, tarife fabuloase pentru o cântare. Îl întrec pe Adi Minune Jean de la Craiova. Sursa foto: Arhiva EVZ

Adi de la Vâlcea este un manelist solicitat, dar doritorii trebuie să scoată din buzunar sume pe măsură. Pentru 45 de minute de cântare, artistul cere 3.000 de euro. Cei care îl doresc mai mult, trebuie să achite în plus.

Desigur, această sumă nu include și dedicațiile, care de cele mai multe ori aduc mai mulți mai bani decât tariful perceput la eveniment. Manelistul este cunoscut pentru piesele ”Supărat”, „Am avut multe femei”, ”Pentru cine, pentru tine”.

Adi de la Vâlcea câștigă mii de euro în câteva zeci de minute

Manelistul spune nu a avut o copilărie fericită și provine dintr-o familie modestă. Cu toate acestea, a avut grijă de familia lui, așa se face că unul dintre frați, Alin, este instrumentist în trupa sa. Dacă în cazul lui Adi de la Vâlcea numele i se trage de la locul din care provine, în cazul lui Jean de la Craiova, un alt manelist celebru, lucrurile nu stau așa.

Jean nu este din Craiova, ci din București, însă acesta a fost numele care a rezonat cu el. Drept urmare, manelistul are acest nume de scenă dintotdeauna. Iar ca să vină la un eveniment pentru a cânta, Jean percepe o taxă de 5.000 de euro. Manelistul se laudă că face un adevărat show, nu doar cântă de acești bani. Și el, ca toți cântăreții de petrecere, primește bani la dedicații.

Ne puteți urmări și pe Google News

Adi de la Vâlcea

Jean de la Craiova, dedicații de 20.000 de euro

Manelistul a dezvăluit faptul că, la o nuntă, banii din dedicații au bătut orice record. „Cea mai rapidă sumă și cea mai mare sumă, acum câțiva ani, a intrat unu pe ușă, a aruncat un miliard, a luat o sticlă de băutură, a băut-o și a căzut. 100.000 noi. 20.000 de euro.

Dar eu nu începusem să cânt. Avea 10 pachete de 100 de milioane. Și doar rupea hârtia, arunca, rupea hârtia, arunca. La Galați. Atunci mi-am luat pantofi, că aveam șoșoni cu pâslari”, a povestit Jean de la Craiova.