Nici unul dintre copii săi nu i-au călcat pe urme, alegând un alt drum în viață: Adrian – 23 ani, este absolvent de Drept, Alexandru – 20 ani, este student anul II la Facultatea de Fizică Nucleară și Vanessa – 16 ani, este elevă la Colegiul Mihai Viteazu din Ploiești. Adrian a mărturisit, la Antena Stars, că nu era conștient în momentul în care tatăl său a câștigat titlul suprem în box.

„Nu eram conştient, nu, pentru mine era o zi ca oricare alta. Tata mergea la job, ăla era biroul lui – sala de box. Nu realizezi, este ceva absolut obişnuit. E mediul în care creşti, e mediul în care trăieşti. Am două puncte mari de orientare: domeniul restaurantelor şi boxul, pentru că în domeniile astea am crescut. Şi, efectiv, nu realizezi. Când venea fie vânăt, fie lovit, fie învingător, fie pierzător acasă, era ca oricare altă zi.”

Adrian continuă să vorbească și despre greutatea numelui pe care îl poartă, explicând că „atunci când încerci să te separi de familie, ca individ, e dificil să faci faţă presiunii, dacă nu eşti o persoană puternică. Şi de aceea multe familii din showbiz se destramă, mulţi copii ai multor sportivi ajung în situaţii mai puţin plăcute. Bineînţeles că am simţit şi eu presiunea asta şi o simt în continuare. Absolut toată viaţa mea am simţit această presiune şi există două soluţii: fie cedezi, fie devii extraordinar de puternic, din punct de vedere psihic şi că viaţa este un meci de box, la propriu, şi că trebuie să ieşi învingător. Trebuie să reuşeşti să devii destul puternic cât să ai propria ta mândrie, să ai propriile tale aşteptări de la tine şi să trăieşti conform unui standard. Altfel, vei rămâne în urma şi în umbra tatălui tău.”

Vanessa, mezina familiei Doroftei, a moștenit frumusețea mamei sale, Monica. Și cum este cea mai mică e cea mai răsfățată. „Am descoperit ce înseamnă să iubeşti pe cineva în momentul în care s-a născut Vanessa. Este exact ca o pisică, nu-i place atât de mult atenţia, îi place să fie lăsată în pace, e foarte răsfăţată, dar în fiecare seară înainte să se culce merg şi stau cu ea 5-10 minute, o pup, o iubesc, o îmbrăţişez…Şi acum mă iau transpiraţiile la gândul că aş fi putut s-o pierd”, a declarat fratele ei, Adrian.

 

Te-ar putea interesa și: