Evenimentul Zilei > Monden > Adevărul despre starea Corneliei Catanga! Ce se întâmplă cu Mihai Constantinescu
Adevărul despre starea Corneliei Catanga! Ce se întâmplă cu Mihai Constantinescu

Adevărul despre starea Corneliei Catanga! Ce se întâmplă cu Mihai Constantinescu

Monica Pop, cel mai cunoscut medic oftalmolog din țară, i-a vizitat în spital pe Cornelia Catanga și Mihai Constantinescu și dă ultimele vești despre aceștia

Probabil cel mai cunoscut medic oftalmolog al României, Monica Pop este într-o permanentă legătură cu miile sale de urmăritori. În acest sens, medicul îi consiliază pe aceștia cu sfaturi, dar îi și ține la curent cu diferite noutăți.

Tocmai de aceea, doctorul Pop a ținut să dea detalii despre ultima sa vizită la spitalul Floreasca, acolo unde sunt tratați atât Mihai Constantinescu, cât și Cornelia Catanga.

AM FOST IAR LA FLOREASCA în vizită!

AZI.

MIHAI CONSTANTINESCU e stabil, foarte corect îngrijit și, după părerea mea, ușor ameliorat față de săptămâna trecută. Asta e părerea mea! Nu am apucat să vorbesc cu colegii medici pentru că nu am avut destul timp la dispoziție!

CORNELIA CATANGA, foarte bine. NU a orbit, nici vorbă, are aceeași vedere pe care o avea înaintea episodului cu inima, scăzută din cauza retinopatiei, dar în niciun caz absentă. Pleca acasă azi!

Încă o dată, medicii care îi îngrijesc, niște ZEI! Nota 10+!”, a scris Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că Mihai Constantinescu, 73 de ani, a fost internat în spital pe data de 13 mai în stare gravă, fiind în stop cardio-respirator, în timp ce Cornelia Catanga, a suferit un infarct în urmă cu patru zile și a fost internată de urgență.