Adevărul despre părul lui Neti Sandu. Poartă sau nu perucă?

Adevărul despre părul lui Neti Sandu. Poartă sau nu perucă? Momente de coșmar pentru Neti Sandu. A fost atinsă în văzul tuturor. Sursa foto Youtube

Neti Sandu este cunoscută în întreaga Românie pentru predicțiile astrale cu care ne încântă în fiecare dimineață. Totuși, de ani de zile, internauții se întreabă dacă părul prezentatoarei este real sau nu. Ei bine, misterul a fost elucidat!

Adevărul despre părul lui Neti Sandu. Poartă sau nu perucă?

Podoaba capilară a îndrăgitei prezentatoare a horoscopului de la Pro TV a stârnit numeroase controverse de-a lungul timpului, ajungându-se chiar la punctul în care cineva a tras-o de păr pentru a verifica dacă poartă perucă. Sătulă de speculații, Neti Sandu a permis să fie filmată într-o ipostază neașteptată chiar la postul de televiziune unde lucrează.

Astfel, hairstylistul Sorin Stratulat i-a verificat scalpul și părul lui Neti Sandu cu ajutorul unui dispozitiv special.

„Când am văzut asta data trecută am zis 'faceti-mi și mie, vă rog, să vedem dacă e adevărat sau nu, pentru că nici eu nu mai cred'”, a glumit Neti Sandu în platoul Știrilor PRO TV.

Ne puteți urmări și pe Google News

Neti Sandu: „Oamenii mă văd de aproape și tot mă întreabă dacă e adevărat”

De peste 30 de ani, Neti Sandu se confruntă cu aceeași problemă. Mulți nu cred că parul prezentatoarei horoscopului de la Pro TV este real și încearcă să afle care este adevărul prin diverse metode. Ea a declarat că nu poartă perucă, dar că puțini oameni vor să accepte asta.

În cadrul rubricii iLikeIT a fost prezentat un dispozitiv care arată în detaliu scalpul și părul în sine. Ocazie cu care Neti Sandu a dorit să spulbere mitul care planează asupra ei de ani de zile.

„Oamenii mă văd de aproape și tot mă întreabă dacă e adevărat”, a mai spus Neti Sandu, potrivit Pro TV.

„Părul tău arată perfect! Este și drept și are extrem de mult luciu. De asta nu te crede nimeni, pentru că părul tău arată în permanență perfect”, a replicat Sorin Stratulat.

„Acest dispozitiv ne ajută să vedem cum este pielea, dacă suferă de orice fel de afecțiune, se pot vedea foarte clar problemele de cădere a părului, problemele de dermatite, densitatea capilară.... Este foarte util și atunci când te confrunți cu căderea părului”, a mai spus Sorin Stratulat.

Neti Sandu

Neti Sandu. Sursă foto: Captură video

Prezentatoarea a avut parte de momente neașteptate

La începtul acestui an, Neti Sandu a povestit în cadrul unui podcast că unele persoane eu tras-o pe păr pe stradă sau au încercat să o atingă în timpul emisiunii. Ea a declarat că oamenii ar trebui să înțeleagă că nu are perucă și că există și femei cu un păr lucios și sănătos.

„Era o doamnă la coadă la cofetărie și a început să mă tragă de păr ca să vadă ea dacă e adevărat. Incredibil! Apoi, aveam un invitat în emisiune și, în loc să dăm mâna ca oamenii, el a înfipt mâna direct în părul meu! Păi, dacă v-am spus, oameni buni, că este părul meu natural, cum să nu mă credeți?!

Doamne, dar m-am săturat efectiv! Oare ce-o fi în capul lor? Stau și mă gândesc, e ceva rău că-mi stă perfect părul, care e problema? El stă prea perfect ca să fie adevărat. Dar, poți să accepți totuși că este adevărat? E un păr adevărat! Eu de 30 de ani spun că e părul meu, s-a dovedit, am filmat cum mă spăl pe cap, cum îmi întinde părul coafeza mea de la Pro Tv”, a dezvăluit Neti Sandu, în podcastul „Luni seara”.