Evenimentul Zilei > Monden > Adevărata cauză a morții lui Petrică Mîțu Stoian? Colegii lansează bomba: Era o doză mărită
Adevărata cauză a morții lui Petrică Mîțu Stoian? Colegii lansează bomba: Era o doză mărită

Adevărata cauză a morții lui Petrică Mîțu Stoian? Colegii lansează bomba: Era o doză mărită

La două luni de la moartea marelui cântăreț de muzică populară Petrică Mîțu Stoian, foștii colegi de scenă lansează o dezvăluire șocantă. Mărturiile lor se bazează pe un incident înregistrat la filmările organizate pentru Revelionul de la Antena Stars.

Bombă Moartea lui Petrică Mîțu Stoian a generat numeroase dezbateri despre motivele care au provocat decesul, iar ultimele dezvăluiri au readus subiectul în prim-plan. Astfel, cântărețul de muzică populară i-a șocat pe cei alături de care filma Revelionul când a început să sângereze pe platou.

Inițial, el a crezut că s-a înțepat într-un ac de siguranță din costumul unei colege. Totuși, Steliana Sima a declarat că nu avea niciun ac prins în costum. Ulterior, sângerarea artistului nu s-a oprit nici la finalul filmărilor și există martori care au confirmat acest episod.

În timpul filmărilor, Petrică Mîțu Stoian a observant că îi curge dintr-un deget. Vizibil jenat din cauza situației, el a încercat să ascundă ceea ce i se întâmpla. În prezent, Steliana Sima și Constantin Enceanu și-au amintit că sângerarea a continuat și pe holurile televiziunii.

Cei doi cântăreți de muzică populară au realizat că prietenul lor are probleme. Din păcate, remarcile lor nu au avut efectul scontat, iar Petrică Mîțu Stoian a încercat să treacă rapid peste episod.

Ce i-ar fi provocat sângerarea lui Petrică Mîțu Stoian?

Într-o intervenție la Antena 1, doctorița Carmen Dorobăț a declarat că sângerarea ar fi fost provocată de doza prea mare de anticoagulante pe el și-a administrat-o.

„Ne pare rău că nu aveți filmările după ce a ieșit din platou. Și pe hol a continuat sângerarea”, a povestit Steliana Sima. „A întrebat, ai vreun ac, ceva? Steliana a zis că nu are niciun ac”, a declarat la rândul său și Constantin Enceanu.

Sursa: arhiva EVZ

De altfel, în filmarea difuzată de Acces direct se vede cum Petrică Mîțu Stoian încearcă să treacă peste sângerare de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Totuși, el a plecat imediat după încheierea înregistrării ediției de Revelion și martorii susțin că era speriat pentru că sângerarea nu se oprea.

Constantin Enceanu: Petre a murit cu zile

„Din nefericire, vorbim la trecut. Petre a murit cu zile. Nu știm dacă vreodată se va face dreptate. Ăsta trebuie să fie un semnal de alarmă ca să nu mai moară oameni nevinovați.

S-a dus  printre stele un om cu suflet curat, cu suflet mare. Trebuia umblat la doza de anticoagulant”, a completat Constantin Enceanu. Doctor.

„Nu este normal. Undeva trebuia umblat la doza de anticoagulant. Știu că era sub un astfel de tratament. Era, probabil, o doză mărită. Era nevoie de o evaluare.

Nu știu dacă la intrarea în acea unitate sanitară a fost testat PCR, cum era obligatoriu. Al doilea pas. La o procedură medicală trebuie să ai cel puțin niște analize de bază, care să fie din ultimele 30 de zile. La un pacient care are afecțiuni cardiace, categoric trebuie evaluare cardiacă și echilibrul coagulant”, a declarat Carmen Dorobăț.