Adela Popescu, exemplu de parenting. Cum reușește actrița să-i țină în frâu pe cei trei baieți

Adela Popescu, exemplu de parenting. Cum reușește actrița să-i țină în frâu pe cei trei baieți Copiii Adelei Popescu și ai lui Radu Vâlcan. Sursa: Instagram

Pentru Adela Popescu „cei șapte ani de acasă” sunt indispensabili în educația celor trei copii pe care îi are cu Radu Vâlcan. Împreună cu soțul ei, Adela urmărește să le ofere juniorilor acel echilibrul de care au nevoie toți copii atunci când sunt mici.

Cum reușește Adela Popescu să fie o mămică bună pentru cei trei băieți

Specialiștii în parenting avertizează că protejarea dusă la extrem în timpul copilăriei dă naștere unor adulți instabili emoțional. Însă nu și în cazul actriței Adela Popescu. Artista recunoaște că sunt dăți în care este nevoită să mai ridice tonul. Și nu neaparat pentru vocalize, ci pentru a-i mai tempera pe cei trei copii.

Într-un interviu recent Adela a povestit ce presupune să fii mamă de trei băieți. Aflăm astfel că actrița are o abordare diferită pentru fiecare copil în parte. De exemplu, Alex a „certat-o” pentru că a ridicat tonul la el fără motiv, doar pentru că a avut o zi mai puțin bună.

 Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu, Sursa foto: Instagram

Nu-i cert fără un motiv întemeiat

„Încerc să nu-i cert fără motiv mai ales după ce Alexadru mi-a spus că nu vrea să-l mai cert din cauza supărărilor mele. Am înțeles exact ce a vrut să spună. Se întâmplă să-ți cerți copiii pentru că tu ești cumva încărcat de foarte multe lucuri si la un moment dat izbucnești”, a povestit Adela Popescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe principiul „babă frumoasă și copil cuminte nu există”, îndrăgita artistă este nevoită să ridice uneori tonul, pentru a trasa clar liniile între părinte și copil. „Pe de altă parte, uneori, nu se poate fără ton ridicat. Suntem prea mulți în casă și nu mă aud. Ridic tonul destul de des la ei pentru că deseori nu reacționează, se joacă, aleargă, și este nevoie.”, a mai spus Adela Popescu.

Adela Popescu

Adela Popescu. Sursa foto: Arhiva EvZ

Adela Popescu a apelat la un specialist

În ceea ce privește terapie, artista a recunoscut că a apelat la serviciile unui specialist, însă nu urmează un tratament specializat. „Eu am făcut punctual terapie pentru niște probleme pe care le aveam, a fost o perioadă cu anxietăți, insomnii și m-a ajutat foarte mult. Așa, de întreținere nu merg, poate ar trebui, dar nu reușesc.

Pe de altă parte, mi-am găsit, am reușit să identific în viața mea activități care mă echilibrează. Aș putea să enumăr aici somnul, un somn la prânz face minuni pentru mine, apoi îmi place să stau în singurătate, o oră, două îmi place să stau singură”, a mai povestit îndrăgita artistă.

Radu Vâlcan și Adela Popescu

Radu Vâlcan și A. Popescu. Sursa foto: Instagram

Vacanțele lungi compensează toate impedimentele

În finalul interviului, Adela Popescu a povestit că nu este atât de simplu să fii mamă de trei băieți. Însă, viața de artist compensează oarecum acest mic impediment. Provocările și oboseala se șterg cu buretele după o vacanță binemeritată.

„Slavă Domnului avem șansa să călătorim destul de mult și în destinații care ne plac. Iar lucrul acesta iarăși mă încarcă enorm. De asemenea, îmi place că ai mei copii merg la studii și stau la studii până la 4. Să le dea Dumnezeu sănătate cadrelor didactice care îi țin acolo și avem și noi timp să rezolvăm celelalte lucruri.”, a conchis Adela Popescu, în exclusivitate, pentru Metropola TV.