HOROSCOP   4 iunie 2020

 

BERBEC  Fluxul principal al activității nu îţi lasă astăzi multă libertate de alegere. Trebuie să eviţi orice promisiune, sau orice chestiune legată de bani, de proiecte viitoare, sau de relaţii sociale. Ai mai multe grade de libertate în comunicare, ceea ce te ajută să pui la punct unele treburi. Dar trebuie să eviţi orice promisiune sau orice chestiune legată de bani, de proiecte viitoare, repet. Păstrează-ţi calmul şi umorul mai ales în relaţiile de familie. Veşti bune de departe. Nu cheltui mai mult decât ţi se pare rezonabil.  Nu întotdeauna un preţ mare înseamnă şi o calitate bună. Totuşi, dacă este vorba de un obiect de îmbrăcăminte pentru sezonul cald, trebuie să alegi neapărat ceva de in, sau bumbac. Materialele plastice sunt strict interzise. Vâscoza este dubioasă, pe piaţa românească este de proastă calitate! Ca mai toate produsele…

TAUR  Eşti în formă, dar trebuie să eviţi excesele, în special efortul fizic.  Ceva se intamplă în jurul tău. Trebuie neapărat să aflii despre ce este vorba: nuntă, botez, divorţ, emigrare! Astăzi tot ceea ce ţine de nou este favorizat. Mai ales noile relaţii umane. Rezolvă cât mai repede motivul enervării tale, eşti prea tensionat şi această stare nu te avantajează deloc. Ţine-ţi cunoştiinţele (mai ales cele feminine) strict la distanţa potrivită, nu încuraja efuziunile sentimentale şi confesiunile mincinoase. Nu crede tot ce ţi se spune şi nu te lua după sfaturi. Propria inteligenţă şi intuiţia vor rezolva situaţia, care, hai să fim drepţi, are şi o latură comică.  Eşti în formă, dar trebuie să eviţi excesele, în special cele alimentare, dar şi efortul fizic concentrat!

GEMENI  Zi de austeritate, încearcă să nu scoaţi niciun ban din buzunar. Cheltuielile facute astăzi poţi să le treci direct la pagube. Limitează-te la activităţile obişnuite, nu ieşi din rutina ta! Ziua de azi parcă ar fi o sărbătoare. Sigur, dacă e ziua ta de naştere! Dacă nu, ai o zi bună în care eşti senin şi ai speranţe că lucrurile se pot măcar aranja, dacă nu chiar rezolva!  Atenţie la impulsurile de moment şi la condusul maşinii. Concentrează-te asupra lucrurilor importante în cursul prânzului. Nu încerca să-ţi impui cu orice preţ punctul de vedere ci determină prin ajustări succesive ca partenerii de discuţie să fie de accord cu tine. Temperează-ţi partenerii-colegii prea focoşi, care vorbesc mult, dar pe lângă subiect.

RAC  Ai o dorinţă nestăvilită de schimbare, de nou. Dar, ai de rezolvat niste probleme, „pasate” în curtea ta de catre cei din jur. Lucrurile sunt aşa cum le-ai văzut mai întâi!  Eşti mai hotărât ca niciodată să-ţi respecţi promisiunile făcute. Dimineaţa concentrează-te pe planurile proprii. Pe seară, poate o întâlnire plăcută, poate îţi oferi un spectacol bun, sunt atâtea online, sau pe Netflix! O decizie trecută nu se dovedeşte foarte inspirată. Trebuie să continui cu datele pe care le ai, pentru că situaţia în cauză nu a fost sub controlul tău.  O zi cu aspecte amestecate, evită confuziile şi interpretările greşite. Fii foarte precis şi direct, atît în comunicare cât şi mai ales în analiză şi sinteză. Sigur, dacă te pricepi la sinteză!

LEU  Începutul perioadei calde, cu gândul la vacanţe, este un bun prilej pentru un bilanţ adevărat. Pune-ţi lucrurile în ordine, atât bunurile materiale cât şi sentimentele, fă o planificare! Astăzi eşti uşor distrat, chiar binevoitor! Anturajul, familia, profită de situaţie şi îţi cere sprijinul, contând pe generozitatea ta. Ajută-i, dar mai ales învaţă-i să se ajute singuri! Aspectele generale ale horoscopului tău tranzitat arată că preocuparea  majoră este să menţii status quo  –  poate este vorba de o situaţie sau o pozitie actuală care te avantajează. Sau, se fac restructurări. Nu tot ceea ce este nou este şi mai bun. Uneori, vorba proverbului, dăm vrabia din mână pentru cioara de pe gard. Pe de altă parte cineva “bine intenţionat” îţi şopteşte că eşti subiect de discuţie. Verifică, cu atenţie!

FECIOARĂ  O veste bună şi una invers. Nu exagera cu tăiatul firului în patru, pentru că nu este cazul. Diplomaţie şi prudenţă! Trebuie să dai consistenţa necesară eforturilor şi să eviţi comoditatea. Ziua de astăzi trebuie sa-ti aminteasca de vorba populara „strângeţi hora nu fiţi hoţi, că de nu, vă tai pe toţi ”. Ai mai toate planetele grele în aspecte bune, ceea ce înseamnă că vei avea un „feed back” pozitiv din partea anturajului, prietenilor şi… colegilor. Şi afacerile sunt bine aspectate, dar apare în continuare semnul acela de schimbare şi de redirecţionare spre o alta situaţie. Nu avea grijă, ai în continuare aceiaşi  „prieteni credincioşi”, dar pe total mediul se schimbă!

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE