Evenimentul Zilei > Monden > Actrița din „Emily in Paris” va petrece Revelionul cu Dan Negru. Gluma care face înconjurul internetului cu doar câteva ore înainte de trecerea în Noul An
Actrița din „Emily in Paris” va petrece Revelionul cu Dan Negru. Gluma care face înconjurul internetului cu doar câteva ore înainte de trecerea în Noul An

Actrița din „Emily in Paris” va petrece Revelionul cu Dan Negru. Gluma care face înconjurul internetului cu doar câteva ore înainte de trecerea în Noul An

Cei de la Netflix România se pare au o afinitate pentru Dan Negru și pentru celebrele Revelioane organizate de acesta. În ultima zi din an, pe rețelele de socializare a apărut o fotografie cu actrița din „Emily in Paris”, care pare că petrece Noaptea dintre Ani alături de prezentatorul român. Dan Negru nu s-a supărat, ci a fost extrem de încântat de imagine.

Glumele pe seama lui Dan Negru și a Revelionului sunt ridicate la cel mai înalt nivel. Faptul că mulți români își petrec Noaptea dintre Ani în fața televizoarelor a început să fie o obișnuință, iar celebrul prezentator reușește, an de an, să atragă cât mai mult public. Micile poante pe seama acestui fapt au devenit tradiții, mulți dintre noi făcând astfel de aluzii.

În ultima zi din an, cu doar câteva ore înainte ca Dan Negru să își înceapă emisiunea, cei de la Netflix s-au gândit să facă o glumă pe seama prezentatorului. Pe pagina oficială de Facebook a platformei de streaming a apărut o fotografie cu celebra actriță din „Emily in Paris”. Aceasta a primit un mesaj de la iubitul ei, care o întreba: „Revelion cu Dan Negru?”. La descrierea acestei poze amuzante scria: „A zis DA!”.

Dan Negru nu s-a supărat de gluma celor de la Netflix, ci din contră, le-a distribuit postarea și le-a mulțumit că s-au gândit la el. Nu este pentru prima dată când cei de la platforma de streaming fac glume pe seama celebrului prezentator. Anul trecut, în ultima zi din an, o altă fotografie făcea trimitere la Revelioanele difuzate pe Antena 1.

În 2020 nu se pomenea numele lui Dan Negru, însă era o trimitere către acesta. O fotografie cu două fete îmbrăcate de petrecere, având următoarea descriere: „Tu îmbrăcându-te frumos ca să stai acasă de Revelion”.

Dan Negru nu a părut deloc deranjat de glumele făcute de cei de la Netflix, ba din contră. Le-a distribuit postările din ambii ani și le-a mulțumit că s-au gândit la el.

”Ce compliment frumos mi-a făcut Netflix gândindu-se la mine de Revelion. 😉

O spun cu toată inima chiar dacă Netflix e groparul televizunii clasice, adică a jobului meu …😉

Revelion negru pe Netflix…😉”, a scris Dan Negru, pe pagina sa oficială de Facebook.