Evenimentul Zilei > Social > El Risitas, actorul devenit faimos datorită râsului său, a murit. VIDEO
El Risitas, actorul devenit faimos datorită râsului său, a murit. VIDEO

El Risitas, actorul devenit faimos datorită râsului său, a murit. VIDEO

Comediantul și actorul spaniol, poreclit „El Risitas” („The Giggles”) care a adus bucurie milioanelor de oameni cu râsul său ieşit din comun, a murit la doar 65 de ani.

Actorul Juan Joya Borja, devenit faimos la nivel mondial datorită râsului său, a murit la vârsta de 65 de ani. Omagiile inundă rețelele sociale pentru „El Risitas”, omul care a devenit faimos pe internet după un interviu pe care l-a dat. transformându-l într-un meme viral.Nu se cunoaște cauza morții sale. Actorul a murit la spitalul Virgen del Rocío din Sevilla, Spania, și ar fi suferit o boală pe care o avea  de mai mult timp.

„El Risitas” a fost transferat de la Spitalul Caridad din Sevilla, unde era internat din luna septembrie a anului trecut, la Spitalul Universitar Virgen del Rocío, după o recidivă bruscă a bolii sale. Dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic.

VIDEO cu cel mai amuzant râs care s-a putut auzi vreodată

Juan Joya Borja a ajuns cunoscut în anii 2000 cu apariţiile sale la programele „El vagamundo” sau „Ratones coloraos”, unde şi-a povestit experienţele sale. Râsul, glumele, personalitatea şi celebrul său slogan „cuñaooo” i-au adus porecla „El Risitas”.

Actorul a ajuns faimos la nivel internaţional în urma unui videoclip care s-a viralizat. Râsul său unic a făcut înconjurul lumii, iar suprapunerea sa cu diferite texte amuzante a creat numeroase clipuri virale.

El Risitas a cunoscut faima la nivel mondial în 2015

Acesta a apărut în emisiunea lui Jesús Quintero  Ratones Coloraos, unde a povestit plin de umor din vremea când lucra la o bucătărie.

El a vorbit despre lăsarea tigăilor de paella în ocean să se înmoaie, iar dimineața când se întorecea să le recupereze descoperea că s-au scufundat în mare.

Videoclipul a fost postat pe YouTube în 2007 și a câștigat milioane de vizionări, dar abia opt ani mai târziu a câștigat aprecieri la nivel mondial și a fost transformat într-un meme.

Actorul s-a născut în Sevilla, Spania, în 1956, dar a apărut pentru prima dată la TV în anul ​​2000, când a apărut în emisiunea El Vagamundo a lui Jesús Quintero.

El a devenit cunoscut pentru râsul său puternic, de unde i-a venit porecla, deoarece „El Risitas” se traduce în engleză drept „Mr. Giggles”. El Risitas a apărut ulterior în filmul Torrente 3: El Protector din 2005 și a fost chiar într-o reclamă finlandeză, scrie Metro.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.