Actorul Costel Constantin și marea sa durere. A suferit în tăcere

Actorul Costel Constantin și marea sa durere. A suferit în tăcere Costel Constantin. Sursa foto: cinemagia.ro

Costel Constantin, cunoscutul actor de teatru și film, a murit în cursul zilei de miercuri, la 81 de ani. Deși nu se știu deocamdată cauzele decesului, în ultima vreme, acesta era apăsat de o mare durere: pierderea soției sale.

Mihaela a murit în urmă cu doi ani, iar de atunci actorul a simțit că o parte din el s-a stins, chiar dacă era înconjurat de copiii săi. Acesta nu rata nicio conversație fără să amintească de soția sa, pe care de altfel o considera marea lui iubire.

Costel Constantin, devastat de moartea soției sale Mihaela

După vestea morții, jurnalistul Adrian Artene a transmis că urma să realizeze un podcast cu celebrul actor, dar în urma unui accident pe care acesta l-a suferit, au decis să amâne discuția.

Potrivit acestuia, moartea soției sale l-a devastat, iar de atunci se simțea mai mereu singur.

Ne puteți urmări și pe Google News
Teatru

Teatru. Sursa foto: Wikipedia

„Luminile scenei s-au topit în eternitate pentru maestrul Costel Constantin.

Vinerea trecută, convenisem să amânăm, un fir de vreme, dialogul dintre noi la „Altceva”. Din pricina unui accident, ceruse clemență.

În umbra jovialității sale, era apăsat de absența soției, care părăsise lumea aceasta în urmă cu doi ani. În nicio discuție nu omitea să o înrămeze în amintiri pe Mihaela, marea lui iubire.

Singurătatea îi mai era acoperită de copii, dar și de un alt camarad de scenă, actorul Virgil Orgășanu. Purtau amândoi pe umeri aceeași cruce a solitudinii”, a fost mesajul transmis de Adrian Artene.

Actorul încă urca pe scena Teatrului Național București

Deși avea o vârstă înaintată, Costel Constantin și-a urmat pasiunea până în ultima clipă. Acesta încă avea spectacole în care juca pe scena Teatrului Național, conform spuselor jurnalistei Ioana Mandache.

Aceasta a mai punctat că actorul era o figură discretă și de aceea nu a spus nimănui cât de greu îi este.

Costel Constantin

Costel Constantin. Sursa foto: TNB

Cred că sunt șocată mai ales pentru că nu avea probleme de sănătate și juca încă, avea „Omul care a văzut moartea” la Teatrul Național, unde mergea și juca o dată sau de două ori pe lună. Dar probabil, fiind foarte discret, nu a spus cât de greu îi este.

Ieri i-am spus la mulți ani de Sfântul Constantin și Elena, și am avut o conversație de suflet. Și culmea, pe la 22.30, aseară, mi-a trimis un mesaj cu o icoană, cu Maica Domnului și cu pruncul. Am văzut-o dimineață. Deci a trimis probabil prietenilor de suflet…”, a transmis jurnalista, după moartea lui Costel Constantin.