Teamnet furnizeaza softul de planificare si coordonare a misiunilor de cautare si salvare de catre Romatsa (Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian), precum si partea software si de localizare GIS pe harta pentru serviciul 112 gestionat de STS.
Această aplicație a costat 415.000 de euro fără TVA și, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), contractul este atribuit în luna februarie 2009.

În 2009, TeamNet făcea parte din grupul Asesoft, al cărui pachet majoritar era deținut de Sebastian Ghiță. În prezent, acționatul majoritar al Teamnet este Bogdan Padiu, care este și CEO-ul companiei.
CLICK AICI PENTRU POZE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI AVIATIC

„Pentru proiectul de management al centrului unic 112 am realizat partea software și de localizare GIS pe hartă, parte care reușește ca în 5 secunde să localizeze fiecare apel. Unul dintre principaleel beneficii, diferența între viață și moarte se măsoară în secunde, și e important să avem un sistem eficient”, a declarat în decembrie 2013 Bogdan Padiu, într-un interviu pentru Ziarul Financiar.
EDITORIAL: Respect, Aura Ion!
Aura Ion și-a pierdut viața la 23 de ani pentru că a dorit să ajute la salvarea altor vieți și a crezut în niște valori pe care mulți nu le pricep. Din acest motiv Aura Ion este, pentru mine, un EROU și spun: RESPECT!
În memoria ei, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.
TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • STENOGRAME. Cum se feliază CIOLANUL PUTERII pentru parlamentari. Deputatul Coman ”Auto”: ”Dacă ești prost, mori”
  • CUM au AJUNS BANII GAZPROM la Ioana Băsescu. MISTER ELUCIDAT
  • REPUBLICA CONSTANŢA. Cum a scăpat Nicuşor Constantinescu de procesul de corupţie în dosarul în care a fost acuzat de prejudicierea RAJA cu un milion de euro

TOP 3 CELE MAI POPULARE ARTICOLE:

  • TESTUL DE MINTE BOLNAVĂ. Fotografiile care iti arata daca te gandesti doar la sex
  • Nu se ştie ce este. Cum a ajuns o CROITOREASĂ VIETNAMEZĂ ameninţarea omenirii
  • Ce ţi se întâmplă când stai ONLINE. Efectele NEŞTIUTE ale timpului petrecut pe Internet

Te-ar putea interesa și: