Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident șocant la Suceava. O autobasculantă încărcată cu pietriș s-a izbit de o casă. VIDEO
Accident șocant la Suceava. O autobasculantă încărcată cu pietriș s-a izbit de o casă. VIDEO

Accident șocant la Suceava. O autobasculantă încărcată cu pietriș s-a izbit de o casă. VIDEO

Șoferul unei autobasculante a ajuns la spital după ce a scăpat de sub control o autobasculantă de câteva tone, încărcată cu pietriș.

Autobasculanta  a avut loc miercuri, în jurul orei 10.30, în orașul Frasin din județul Suceava. Șoferului i s-a făcut rău la volan. Acesta a ieșit cu camionul de pe drum, a parcurs câțiva metri pe trotuar, iar mai apoi s-a izbit de peretele unei case. Din fericire, nimeni nu se afla în curte atunci când camionul a țâșnit violent de pe șosea. La fața locului a ajuns imediat un echipaj al ambulanței, iar bărbatul a fost transportat la spital. Polițiștii au deschis acum o anchetă.

Potrivit SVNews, autobasculanta a intrat în peretele unei case din centrul orașului. Accidentul a avut loc pe DN 17, care leagă Moldova de Transilvania. Autobasculanta a ieșit în afara părții carosabile, a trecut de trotuarul de pe marginea drumului național și s-a oprit în peretele unei case de locuit. În plus, un stâlp de iluminat a fost pus la pământ de-a latul drumului.

Șoferul era din fericire conștient și cooperant. Bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, după care a fost transportat la spital. La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare, împreuna cu un echipaj SAJ.

Un TIR bulgăresc a intrat într-o casă din Arad. Două femei au scăpat ca prin minune

Un accident asemănător s-a petrecut în februarie anul acesta, în vestul țării. Un camion din Bulgaria a intrat în plin într-o casă din județul Arad. Două românce au văzut moartea cu ochii. Casa lor este situată pe DN 79 Arad-Oradea, într-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător, la Șimand. Șoferul  bulgar de 55 de ani a intrat cu autotrenul în camerele casei. Nu a existat nici o urmă de frânare, bulgarul adormind la volan. A intrat în plin cu TIR-ul în casă, a făcut praf gardul, a dărâmat peretele casei și s-a oprit în mijlocul unei camere, scria presa locală,

Sursa foto: SVNews

Sursa video: Tele M

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: