Evenimentul Zilei > Social > ACCIDENT GROAZNIC. Două persoane au MURIT. Ce CONSUMASE ȘOFERUL!
ACCIDENT GROAZNIC. Două persoane au MURIT. Ce CONSUMASE ȘOFERUL!

ACCIDENT GROAZNIC. Două persoane au MURIT. Ce CONSUMASE ȘOFERUL!

Accident cumplit duminică dimineața pe DN 22 COnstanța - Tulcea. Două persoane și-au pierdut viața după ce un șofer care consumase alcool a pierdut controlul volanului.

Două persoane au murit şi alte două au fost rănite duminică dimineaţă, pe DN 22 Constanţa – Tulcea, după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, lovind o altă maşină, în care se aflau trei persoane. Potrivit poliţiştilor, autorul accidentului consumase băuturi alcoolice.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Constanţa, subcomisarul Andreea Munteanu, bărbatul conducea autoturismul pe DN 22 dinspre Tulcea spre Constanţa, iar între ocalităţile Cogealac şi Taşaul a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu un alt autoturism, transmite news.ro.

Şoferul celei de a doua maşini şi pasagerul din spate au murit în urma impactului, iar persoana care călătorea pe locul din faţă  a fost rănită.

Şoferul care  produs accidentul a fost rănit uşor. În urma testării sale cu aparatul alcooltest, a fost detectată o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul respirat.