Evenimentul ZileiActualitateAccident grav la Alba Iulia. Ce poate face un începător cu un BMW

Accident grav la Alba Iulia. Ce poate face un începător cu un BMW

Accident grav la Alba Iulia. Ce poate face un începător cu un BMW
Un șofer începător a intrat cu o mașină puternică s-a izbit de zidul unei case din municipiul Alba Iulia după ce a dărâmat un gard și a avariat o conductă de gaze.

Un accident rutier s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 2.30 – 3 dimineața, pe o stradă din municipiul Alba Iulia. Acesta a fost descris pe scurt, de localnicul păgubit, care s-a trezit cu autoturismul în zidul casei sale, într-o postare pe Facebook.

Potrivit acestuia, șoferul începător, un tânăr de 18 ani, conducea un BMW (foto Facebook) cu viteză mare, pe o vreme ploioasă și a pierdut controlul mașinii lovindu-se de gardul locuinței sale. De aici, mașina a ricoșat într-o țeavă de gaze pe care a avariat-o, iar mai apoi s-a izbit în peretele casei și s-a oprit.

„Este ora 3, noaptea dintre 6 și 7 ianuarie 2021. Această mașina a intrat prin gardul nostru, aceea este casa noastră. Băiat de 18 ani, cu bulina galbenă de începător, viteză mare, ploaie, combinație … a rupt și țeava de gaz. Aviz amatorilor vitezomani: Mai potoliți-vă!”, a scris proprietarul casei avariate pe pagina de Facebook.

Conform unui comunicat de presă, transmis la scurtă vreme după eveniment de reprezentanții ISU, la locul accidentului a intervenit un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba Iulia cu o autospecială cu apă și spumă, dar și o ambulanță SMURD B2, pentru acordarea primului ajutor pentru șoferul BMW.

„Detașamentul de Pompieri Alba Iulia a intervenit în cursul nopții trecute, în jurul orei 02:30, pentru asigurare măsuri psi (protecție și securitate la incendiu – n. red.) si acordare prim ajutor la un accident rutier produs pe str. Tudor Vladimirescu din mun. Alba Iulia”, se arată în comunicatul de presă transmis de reprezentanții ISU Alba Iulia.

Potrivit sursei citate, în urma accidentului din noaptea de 6 spre 7 ianuarie, din Alba Iulia, a rezultat o victimă, șoferul începător al mașinii care a fost implicată, care a avut leziuni minore. Drept urmare, aceasta a refuzat să fie transportată la spital pentru îngrijiri medicale, așa cum i-au sugerat paramedicii de pe ambulanța Smurd.


Accesează: