Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident grav în Dâmbovița. Un pieton a fost spulberat
Accident grav în Dâmbovița. Un pieton a fost spulberat

Accident grav în Dâmbovița. Un pieton a fost spulberat

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Dâmbovița a murit după ce a fost lovit grav de un autoturism.

Accident grav în Dâmbovița. Încă nu este foarte clar ce anume s-a întâmplat la locul producerii accidentului, care a avut loc pe raza localității Corbii Mari. La fața locului, s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție și de ambulanță. Medicii au încercat să îi acorde persoanei accidentate, primul ajutor medical, dar rănile suferite au fost prea grave. În cele din urmă, persoana în vârstă de 39 de ani a murit.

Polițiștii de la Serviciul Poliției Rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Dâmbovița au făcut cercetarea la fața locului. Din primele informații a rezultat că autoturismul implicat în acest accident a fost condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, care și-a luat permisul de conducere de câteva luni.

Din declarația șoferului a rezultat că victima circula pe marginea drumului și că a observat-o prea târziu. Încă nu este clar dacă pietonul a intrat pe carosabill, sau șoferul fără experiență s-a speriat și a intrat pe acostamentul drumului.

Din acest motiv, polițiștii de la Poliția Rutieră Dâmbovița au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Sub supravegherea unui procuror amchetator, polițiștii trebuie să stabilească modul de producere a accidentului.

Se circulă cu viteză mare. Accident grav în Dâmbovița

Zilele trecute în județul Dîmbovița au avut loc mai multe accidente grave. Unul dintre acestea a avut loc pe raza localităţii Moara Nouă, pe DN 71. În urma coliziunii dintre microbuz şi două autoturisme, cinci persoane au fost rănite, transmite IPJ Dâmboviţa.

„Din primele date, coliziune între trei autovehicule (două autoturisme şi un autovehicul de transport persoane 8 + 1 locuri). Până la acest moment, cinci persoane sunt rănite, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii efectuează cercetarea la faţa locului, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Traficul de pe  DN 71 a fost deviati atunci prin Moara Noua şi intersecţie DN 71 – DJ 711. La faţa locului au intervenit pompierii de la Detaşamentul Titu cu o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD, Detaşamentul Târgovişte cu un echipaj de descarcerare, de la Răcari un echipaj SMURD şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa cu patru echipaje.