Evenimentul Zilei > Social > Accident grav pe E85: O mașină răsturnată, un mort și 7 răniți
Accident grav pe E85: O mașină răsturnată, un mort și 7 răniți

Accident grav pe E85: O mașină răsturnată, un mort și 7 răniți

Accident extrem de grav pe E85, cu două autorisme implicate: O femeie a murit, iar alte şapte persoane au fost transportate la spital.

Accidentul sever a avut loc în localitatea Mogoşeşti Siret, la intersecţia cu Hanul Ancuţei. 9 persoane au fost implicate în accident, dintre care 4 copii. O femeie în vrstă de 78 de ani a murit pe loc, 7 persoane au fost transportate la spital. De asemenea, una dintre victime a refuzat transportul la spital, potrivit Silvia Bolohan, purtător de cuvânt la ISU Iași. 

În cea mai gravă stare pare a fi un copil de 11 ani, care a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Sf Maria din Iaşi. De asemenea, o femeie de 27 de ani, a fost transportată deja de un Echipaj de Prim Ajutor la Spitalul Municipal Paşcani.

La faţa locului au fost trimise şi echipaje de poliţie care efectuează cercetări pentru a afla condiţiile în care s-a produs accidentul.

"Se pare că şoferul unui autoturism înmatriculat în Neamţ nu a acordat prioritate la ieşirea de la Hanul Ancuţei şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În momentul impactului, primul autoturism s-a răsturnat. Din cauza impactului, o femeie, trei copii şi o bătrână au fost proiectaţi în afara autoturismului, conducătorul auto rămânând prins în interior. Din autoturismul lovit a fost scos şoferul, ceilalţi pasageri rămânând încarceraţi", a declarat Diana Iacob, de la Biroul de presă al IPJ Iaşi.