Accidentul a avut loc sâmbătă seara pe strada Eremia Grigorescu din Cluj Napoca. Un autoturism Volskwagen Golf, condus de un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice, a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, șase persoane, trei persoane din autoturismul care circula regulamentar au suferit răni grave și alte trei din autoturismul condus de șoferul vinovat au suferit diferite traumatisme.

Polițiștii susțin că șoferul care a provocat accidentul se afla sub influența băuturilor alcoolice, testarea cu aparatul etiloest a evidențiat că acesta avea o îmbibație alcoolică de 1,05 grame alcool la mie în aerul expirat, ceea ce înseamnă aproape 2.10 grame alcool la mie în sânge. Martorii susțin că în autoturismul care a produs accidentul muzica mergea la maxim.

”Un bărbat de 24 de ani din Suceava, în timp ce conducea autoturismul dinspre strada Donath spre strada Eremia Grigorescu, pe fondul consumului de alcool, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat 45 de ani din Cluj-Napoca”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

Te-ar putea interesa și: