Evenimentul Zilei > Social > Accident cumplit pe drumurile din România. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a îi salva viața
Accident cumplit pe drumurile din România. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a îi salva viața

Accident cumplit pe drumurile din România. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a îi salva viața

Sămbătă, un tragic accident rutier a avut loc pe drumurile din România. În urma evenimentului înfiorător, o persoană și-a pierdut viața, iar alte cinci au fost rănite.

O persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite în urma unui accident rutier cumplit care a avut loc sâmbătă, în Huși. În incindet au fost implicate trei autoturisme, transmit oamenii legii.

„Secția de pompieri Huși intervine cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate la un accident rutier produs în zona Dobrina (ieșirea din municipiul Huși spre Crasna). În accident sunt implicate trei autoturisme și 7 persoane, dintre care trei copii.  La intervenție participă și două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție, una dintre persoanele implicate în accident se afla în stare de inconștiență, posibil în stop cardiorespirator. Sunt efectuate manevre de resuscitare pentru persoana inconștientă. În acest momente, celelalte persoane implicate în accident sunt evaluate din punct de vedere medical”, au transmis autorităţile.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a îi salva viața victimei care se afla în stop cardio-respirator.

Weekend plin de accidente pe drumurile din România. Un accident înfiorător s-a produs și în Brașov

Trei persoane, între care doi copii, au fost rănite, vineri, într-un accident rutier produs în localitatea Bucov, la intersecţia DJ 250 cu un drum comunal.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, în eveniment au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului, unul dintre şoferi a rămas prins în maşină şi a fost scos de pompieri, precizează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

La finalul evaluărilor, s-a stabilit că trei persoane, respectiv un bărbat de 37 de ani şi doi minori în vârstă de opt, respectiv 11 ani, vor fi transportate la spital, a anunţat ISU.