Evenimentul Zilei > International > Accident cumplit. Autocarul morții. Cel puțin 28 de pasageri și-au pierdut viața | VIDEO ȘOCANT
Accident cumplit. Autocarul morții. Cel puțin 28 de pasageri și-au pierdut viața | VIDEO ȘOCANT

Accident cumplit. Autocarul morții. Cel puțin 28 de pasageri și-au pierdut viața | VIDEO ȘOCANT

Cel puțin 28 de oameni au murit în urma unui accident cumplit care a avut loc în Madeira. Aproximativ 50 de turiști se aflau în autocarul implicat în tragedie.

Aproximativ 28 de oameni au murit și mai mulți pasageri au fost răniți într-un accident cumplit care a avut loc arhipelagul portughez din Atlanticul de Nord.

Aproximativ 50 de turiști se aflau în autocarul implicat în accident. Autocarul ar fi fost plin de turiști din Germania, transmite Mirror.

Potrivit primelor informații, transmise de Antena 3, șoferul ar fi pierdut controlul volanului și s-ar fi prăbușit pe acoperișul unei case. Alții spun că frânele nu ar fi funcționat. Cauza exactă a accidentului nu a fost confirmată momentan.

Filipe Sousa, primarul din Santa Cruz, este cel care ar fi spus presei că 28 de persoane și-au pierdut viața.

„Nu am cuvinte să descriu ce s-a întâmplat. Nu pot face față suferinței acestor oameni”, a declarat primarul Filipe Sousa.

Cel puțin 14 ambulanțe au ajuns la locul accidentului, mai exact în apropierea unei grădini botanice din incinta hotelului Quinta Splendida Wellness.

Un recepționist de la Quinta Splendida Wellness a confirmat incidentul și a spus că niciun client al hotelului nu a fost implicat.