Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident cu trei morți la Huedin. Mașina care circula regulamentar a ajuns într-o râpă
Accident cu trei morți la Huedin. Mașina care circula regulamentar a ajuns într-o râpă

Accident cu trei morți la Huedin. Mașina care circula regulamentar a ajuns într-o râpă

Pe DN 1, în apropierea orașului Huedin, județul Cluj, a avut loc în această dimineață, un grav accident de circulație (foto), soldat cu decesul a trei persoane.

Din primele informații, furnizate de Poliția Cluj, accidentul s-a produs pe fondul nerespectării regulior de circulație. Un autoturism a depășit în curbă, a trecut peste linia continuă și a intrat frontal în altă mașină, care circula regulamentar.

Polițiștii spun că șoferul vinovat a murit pe loc. În urma impactului frontal, produs la viteză mare, au mai existat alte două persoane care au decedat, acestea aflându-se în mașina care circula regulamentar. Impactul a fost atât de mare încât mașina care  circula regulamentar a fost pur și simplu aruncată de pe partea carosanbilă într-o râpă adâncă de 15 metri. Motorul mașinii a fost găsit la o distanță de 200 de metri de locul producerii tragediei.

Pe lângă cele trei persoane care au murit pe loc, în accident au mai fost rănite grav alte persoane care au fost transportate de urgență la spital.

Circulația pe DN1 a fost înreruptă mai multe ore.