Abramovici, divort de 300 de milioane!

Abramovici, divort de 300 de milioane!

Miliardarul rus Roman Abramovici, patronul echipei engleze de fotbal Chelsea Londra, si sotia sa, Irina, au divortat dupa 16 ani de casnicie.

Potrivit cotidianului britanic „The Times”, cei doi au dat publicitatii, marti seara, un comunicat in care si-au anuntat despartirea, precizand ca ar dori ca viata privata a familiei sa fie respectata. „Domnul si doamna Abramovici au divortat in Rusia, pe cale amiabila, si au ajuns la o intelegere privind custodia copiilor si partea financiara”, se mentioneaza in comunicat.

Magnatul rus (40 de ani), a carui avere este estimata la 16,2 miliarde de euro, are cinci copii cu Irina, a doua sa sotie, pe care a cunoscut-o cand aceasta era stewardesa la Aeroflot. Publicatia citata noteaza ca  Roman Abramovici a ales sa divorteze in Rusia, fiindca o despartire in Anglia l-ar fi costat o mare parte din imperiul cladit pe petrol si aluminiu. Pe teritorul englez, sotii sunt considerati ca avand drepturi egale in ceea ce priveste averea.       

Rusul, care a cumparat echipa Chelsea in 2003 pentru suma de 205 milioane de euro, a fost vazut tot mai des in ultimele luni in compania fostului manechin Daria Jukova (25 de ani).

Ne puteți urmări și pe Google News

STIRE ACTUALIZATA LA ORA 08:51

Cei cinci copii nu sunt trecuti la cheltuieli

Irina, fosta sotie a miliardarului rus Roman Abramovici  a acceptat sa primeasca "doar 300 de milioane de dolari" (228 de milioane de euro) in urma divortului. In aceasta suma nu este inclus sprijinul financiar promis celor cinci copii ai cuplului de catre fostul magnat al petrolului, care are o avere estimata la 16,2 miliarde de euro. (Stefan Oprea)