A murit bărbatul care şi-a VEGHEAT soţia la CIMITIR timp de 20 de ani

A murit bărbatul care şi-a VEGHEAT soţia la CIMITIR timp de 20 de ani

Americanul Rocky Abalsamo a stat lângă mormântul soţiei sale, în fiecare zi, timp de 20 de ani. El a murit miercuri, la vârsta de 97 de ani, şi va fi înmormântat alături de femeia pe care nu a vrut să o lase niciodată singură.

Julia Echeverria Abalsamo a murit în 1993, în urma unor complicaţii după o operaţie pe cord. De atunci, soţul ei, cu care se căsătorise cu 55 de ani înainte, a început un ritual foarte emoţionant.

În fiecare dimineaţă, el mergea pe jos până la cimitirul din West Roxbury, Massachusetts, şi se aşeza pe un scaun lângă mormântul soţiei sale, fără pauze de masă sau apă, până când se închidea cimitirul.

În fiecare seară, înainte să plece, bărbatul împrăştia firimituri pe mormântul soţiei sale, pentru ca păsările să îi ţină companie.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Ea e o parte din mine. Când sunt aici, mă simt mai bine. Nu bine, mai bine", a spus Abalsamo pentru Boston Globe, în 2000.

El va fi înmormântat în stânga soţiei sale, aceasta fiind partea pe care stătea în timp ce se plimbau împreună. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Nimeni nu spune cine a propus „articolul interceptări” din Noul Cod!
  • Gruia Stoica a fost REȚINUT în dosarul Complexului Energetic Oltenia. Omul de afaceri este urmărit PENAL pentru cumpărare de influență
  • UPDATE. Caracatița de la Asigurări. Milionarul Carabulea a corupt Autoritatea de Supraveghere Financiară

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Și-a DISTRUS chipul. O tânără din Coreea de Sud voia cu orice preț să aibă fața în formă de INIMĂ | GALERIE FOTO
  • Pentru protecţie şi VINDECARE. Cum s-au aruncat mii de RUŞI în apa ÎNGHEŢATĂ, în „scop” RELIGIOS / GALERIE FOTO
  • Horoscopul lui Dom' Profesor. Astăzi sunt avantajate zodiile...