Evenimentul Zilei > Justitie > A început războiul clanurilor! Înfruntarea dintre interlopi și maneliști a ajuns la instanță
A început războiul clanurilor! Înfruntarea dintre interlopi și maneliști a ajuns la instanță

A început războiul clanurilor! Înfruntarea dintre interlopi și maneliști a ajuns la instanță

Lumea interlopă a Capitalei stă pe un butoi de pulbere. E nevoie de o singură scânteie pentru ca totul să sară în aer,

Treisprezece membri ai clanului Duduianu au fost trimişi în judecată  pentru șantaj și tâlhărie.

Dosarul redactat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 arată că cei 13 interlopi i-ar fi silit, prin amenințări și violențe, pe mai mulți cântăreți de manele să le dea sume mari de bani.

Printre cei trimişi în judecată se numără Ştefan Duduianu, Florin Duduianu, Nicolae Constantin (zis Aramis), Nicolae Mihai Venţer, Marius Cristian Radu, Mihai Cristian Olaru, Sofian Văduva, Cristian Bolcoş, Sebastian Mario Radu, Ionuţ Văduva, Miltiade Văduva, Ion Corporan, notează Agerpres.

Procurorii îi acuză pe interlopii din Clanul Duduianu de şantaj, tâlhărie, lipsire de libertate, distrugere, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Surse apropiate anchetei susțin că alături de Florin Salam în acest dosar ar fi depus plângere și Nicolae Guță.

Obligați să cânte gratis

„În perioada octombrie 2017 – iulie 2020, inculpaţii, cunoscuţi în spaţiul social având ca preocupare săvârşirea de fapte cu violenţă, profitând de reputaţia conferită de apartenenţa la o anumită familie, prin violenţe şi ameninţare cu acte de violenţă, au constrâns persoanele vătămate, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul muzical, să le remită sume importante de bani, imediat sau în viitor şi să participe în mod gratuit la anumite evenimente viitoare”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1.

Concret, membrii clanului Duduianu sunt acuzaţi că au tâlhărit mai mulţi manelişti după spectacole sau i-ar fi obligat să cânte gratis la diverse evenimente.

De asemenea, din câte se pare, interlopii i-ar fi silit pe manelişti să le plătească o taxă de protecție , sumele pretinse fiind de până la 100.000 euro.

În dosar s-au constituit părţi civile mai mulţi cântăreţi de manele, printre care Florin Salam (Florin Stoian, pe numele real), Leo de la Kuweit (Leonard Mădălin Octavian Gaftone) şi Marian Oprea.

Dosarul a fost trimis spre soluționare Judecătoriei Sectorului 1 București, cu propunere de menținere a măsurilor preventive dispuse în cauză”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București.

 Joe Biden s-a dat singur de gol. A înființat cea mai tare „cooperativă de împachetat fum”

 

Răzbunarea lui Trump. Manevrele de culise ale președintelui au băgat spaima în democrați și în republicani