Evenimentul Zilei > Monden > A fost nuntă în showbiz. Vedeta a îmbrăcat rochia de mireasă în mare secret, la șapte luni după ce a fost cerută în căsătorie
A fost nuntă în showbiz. Vedeta a îmbrăcat rochia de mireasă în mare secret, la șapte luni după ce a fost cerută în căsătorie

A fost nuntă în showbiz. Vedeta a îmbrăcat rochia de mireasă în mare secret, la șapte luni după ce a fost cerută în căsătorie

Nuntă în mare secret în lumea vedetelor internaționale. Kourtney Kardashian și Travis Barker au decis să devină soț și soție într-un cadru intim, având alături doar persoanele dragi lor. Vedeta din „Keeping up with the Kardashians” a avut o rochie de mireasă neobișnuită, care i-a pus în evidență silueta.

Kourtney Kardashian și Travis Barker trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, așa că au decis să facă un nou pas în relația lor. Cei doi s-au căsătorit în mare secret, la eveniment fiind prezente doar persoane dragi celor doi. Nunta a avut loc duminică, 15 mai, la doar șase luni după ce toboșarul trupei Blink 182 a cerut-o în căsătorie pe iubita sa.

Locația aleasă pentru nuntă a fost în Santa Barbara, SUA. Cu doar o lună înainte, Kourtney Kardashian și Travis Barker au avut parte de o ceremonie privată în Las Vegas. La eveniment au participat doar persoane din anturajul celor doi îndrăgostiți, printre care bunica lui Kourtney și tatăl lui Travis. De la nuntă nu au putut lipsi agenții de securitate, care au asigurat paza pe toată durata ceremoniei.

Kourtney Kardashian a reușit să surprindă pe toată lumea, alegând o rochie de mireasă atipică. Chiar dacă vorbim despre o rochie albă, ea a fost extrem de scurtă, cu un decolteu generos, punând în valoare silueta miresei. Rochia a fost accesorizată cu un voal subțire și o pereche de mănuși realizate din același materia. Travis Barker a decis să nu iasă din tipare, așa că el a optat pentru un costum clasic.

Kourtney Kardashian și Travis Barker au plecat spre locația din California cu o mașină vintage, care avea o plăcuță cu semnul „Proaspăt căsătoriți”. Nunta a avut loc într-un restaurant din Montecito, unde mirii au petrecut alături de bunica vedetei de televiziune. La eveniment nu au fost prezenți copiii niciunuia dintre miri și nici surorile vedetei.

Kourtney Kardashian și Travis Barker fac nuntă în Italia

Potrivit surselor apropiate anturajului celor doi îndrăgostiți, evenimentul de duminică, 15 mai, a fost doar căsătoria legală. Mareea petrecere ar urma să aibă loc „foarte curând”, în Italia.

„A trebuit să se căsătorească legal înainte de marea lor nuntă din Italia, care va avea loc foarte curând. Toate detaliile sunt puse la punct și întreaga familie, inclusiv copiii, e extrem de entuziasmată.”, se arată în publicația internațională People, cu privire la Kourtney Kardashian și Travis Barker.

Dacă la nunta din California nu au fost prezente surorile Kardashian, foarte unite în general, și niciunul dintre copiii proaspeților însurăței, se pare că la petrecerea din Italia toată lumea va fi prezentă, menționează sursa citată.