A FĂCUT SEX în TREI, după care a avut o reacție HALUCINANTĂ

A FĂCUT SEX în TREI, după care a avut o reacție HALUCINANTĂ

O femeie a susținut că a fost violată de fostul ei prieten, în încercarea de a acoperi o partidă de sex în trei cu doui bărbați pe care îi cunoscuse într-un bar.

Lisa Yapp, în vârstă de 24 de ani, le-a arătat bărbaților fotografii cu ea dezbrăcată, iar apoi a mers la locuința unuia dintre ei, unde a întreținut relații sexuale în bucătărie.

Cu toate că a plecat fericită de la casa bărbatului pe care abia îl cunoscuse, ea a ajuns în lacrimi acasă, spunând că a fost violată.

Ea a povestit că a fost atacată de un fost iubit. Poliția a demarat o anchetă, însă bărbatul acuzat pe nedrept a avut un alibi, fiind înregistrat de camerele de supraveghere în timp ce se distra cu mai mulți prieteni la ora la care tânăra susținea că ar fi fost violată.

Ne puteți urmări și pe Google News

Lisa Yapp a fost arestată pentru că a mințit autoritățile, procurorul de caz precizând că ”femeia s-a simțit vinovată”.

Ea le-a spus polițiștilor că atacul a fost unul motivat de răzbunare. Tânăra nu era la prima acuzație nefondată de viol la adresa fostului ei prieten.

Examinarea medicală la care a fost supusă nu a arătat nicio urmă de abuz, iar martorii din barul în care tânăra a băut au povestit că ea a părăsit localul cu doi bărbați.

Cazul este pe rol în Marea Britanie.