Gest uluitor al lui Florin Salam pentru iubita sa. Sutele de mii de euro nu au mai contat

Gest uluitor al lui Florin Salam pentru iubita sa. Sutele de mii de euro nu au mai contat

Unul dintre cei mai apreciați maneliști, Florin Salam, și-a dat banii pe o mașină nouă. Câteva sute de mii de euro ar fi cheltuit cântărețul pentru a-i face pe plac iubitei sale.

Florin Salam nu este doar regele manelelor, ci și regele încasărilor atunci când trage linie după fiecare cântare. Neducând lipsă de bani, acesta și-a permis  o extravaganță de câteva sute de mii de euro. Acesta i-a făcut pe plac și iubitei sale.

Florin Salam a defilat în permanență cu tot felul de mașini scumpe, doar că, recent, s-a gândit să ridice standardul. Prin urmare, fără să stea prea mult pe gânduri, a decis să-și cumpere cea mai cea limuzină, o mașină folosită mai ales de către capetele încoronate. Cântărețul și-a cumpărat un Rolls-Royce, de culoare neagră, mașină care, cu siguranță, va fi remarcată la fiecare apariție în public, informează Wowbiz.ro.

Recent, paparazzii l-au surprins pe manelist, alături de frumoasa Roxana Dobre, în timp ce și-a dus mașina la spălătorie. Obosit de după vreun concert însă, Florin Salam a preferat să o lase la volan pe partenera lui de viață, dar, fiind vorba de o mașină a cărei preț depășește fără discuție 100.000 de euro, manelistul a insistat să o ajute pe partenera lui de viață în momentul în care a parcat-o în boxa în care urma să fie spălată și lustruită.

Ne puteți urmări și pe Google News

Atent ca Roxana, probabil nu tocmai obișnuită să conducă mașini atât de mari precum Rolls-ul pe care și l-a cumpărat, Florin Salam i-a dat indicațiile necesare pentru ca mașina să ajungă în siguranță la locul ei, iar apoi, după ce i-a plătit generos pe cei de acolo să îi facă limuzina curată ca lacrima a plecat, însoțit de partenera lui de viață, să se relaxeze la o cafea și să se odihnească puțin.