Persoana care a lipsit de la concertul Andreei Bălan. S-au certat definitiv

Persoana care a lipsit de la concertul Andreei Bălan. S-au certat definitivAndreea Bălan. Sursa foto Youtube

Andreea Bălan a susținut un concert spectaculos, intitulat „Povestea sufletului meu”, la Sala Palatului și a avut mai mulți invitați importanți. Ea a cântat alături de fiicele ei, Ella și Clara, dar și de tatăl ei, Săndel Bălan. Fanii au remarcat absența Andreei Antonescu, cealaltă jumătate a trupei Andre, formația care le-a adus pe cele două în prim-planul muzicii românești în anii 2000.

De ce a lipsit Andreea Antonescu de la concert

Tatăl Andreei Bălan a spus că fiica lui și Andreea Antonescu s-au certat la „America Express” și că nu s-au mai împăcat de atunci. El a declarat că au fost mai multe neînțelegeri între ele, dar că nu vrea să se bage.

andreea balan și antonescu

Sursa foto: Andreea Bălan / Facebook

„Da, n-a fost pe scenă. S-au certat la „America Express”, au și vorbit despre acele neînțelegeri. Când s-au întors acasă, între ele s-a tăiat filmul. Dar, sunt problemele lor, nu mă bag”, a spus tatăl Andreei Bălan pentru Click!

Andreea Bălan a înlocuit-o pe Andreea Antonescu

Andreea Bălan a ales să cânte piesele „Lasă-mă, papa, la mare!” și „Moșule, ce tânăr ești!” alături de două tinere artiste, selectate în urma unui casting. Ea a cântat melodia „Flori de tei” cu tatăl ei, Săndel Bălan.

„A cântat alături de două puștoaice, făcuse casting înainte. În rest, fiica mea a interpretat cântecele ei, din repertoriul solo, după despărțirea de Andre. Eu am cântat cu Andreea melodia „Flori de tei”, m-am simțit bine pe scenă, i-am spus fiicei mele că sunt tare mândru de ea”, a mai spus Săndel Bălan.

Este sfârșitul prieteniei lor

În urmă cu ceva vreme, Andreea Bălan a declarat că s-au întâmplat multe lucruri neplăcute între ea și Andreea Antonescu la America Express și că trupa Andre nu va mai exista. Artista a spus că își salută în continuare fosta colegă de trupă, dar că nu mai sunt prietene.

„Acolo s-au întâmplat niște lucruri și acolo am rărit-o. Pentru că, în „America Express”, mie, personal, mi s-au redeschis niște vechi traume, lucru foarte bun, pentru că așa m-a ajutat să le vindec, dar după aceea n-am mai simțit să mai continui cu Andre și în ziua de azi Andre nu mai este. Mă concentrez pe mine și pe cariera mea”, a mai spus artista.

Revista presei