Raluca Moianu de la emisiunea Iartă-mă s-a schimbat radical. Puțini o mai recunosc

Raluca Moianu de la emisiunea Iartă-mă s-a schimbat radical. Puțini o mai recunoscRaluca Moianu/ Sursa foto Youtube

În urmă cu ani de zile, Raluca Moianu prezenta emisiunea „Iartă-mă” și era una dintre cele mai cunoscute prezentatoare. Cu toate acestea, ea a decis să renunțe la televiziune și să predea cursuri de radio-jurnalism. În prezent, aceasta organizează și eveniment pentru antreprenori și face audiobook-uri. Fosta moderatoarea a spus că este foarte ocupată.

Raluca Moianu s-a reprofilat

„Sunt profesor de comunicare, predau radio-jurnalism, o formă de televiziune, comunicare în general. Țin cursuri, sunt o persoană foarte ocupată, poate nu pare, dar sunt. Mă bucur că lucrez cu antreprenori, țin evenimente în corporații, lucrez mult.

raluca moianu

Sursa foto: captură video

Dimineața, aproape în fiecare dimineață fac audiobook-uri. E ca o răzbunare a omului de radio care știe că nu rămâne nicio vorbă după el înregistrată, se duc toate în etern și nu rămâne după emisiune după el. Astea sunt lucruri care rămân. Sunt niște înregistrări care rămân, sunt niște cărți, unele dintre ele de marea valoare. Pentru mine este o onoare să pun vocea pe acea valoare”, a declarat Raluca Moianu, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Nu regretă că a renunțat la televiziune

Fosta prezentatoare a spus că nu regretă nicio secundă că a renunțat la televiziunea. Ea a declarat că emisiunea „Iartă-mă” a fost o etapă frumoasă din viața ei, dar că totul are și un sfârșit. Aceasta a mai zis că nu s-a agățat niciodată de un proiect care nu are viitor.

raluca moianu

Raluca Moianu/ Sursa foto Arhiva evz

Raluca Moianu, despre perioada din televiziune

„Eu sunt om de radio. Am devenit om de televiziune și prezentator pentru că a fost un pas firesc în povestea asta, dar mi-am dat seama că trebuie să poți să te reinventezi, să nu te agăți de ceva ce poate s-a terminat. Poate poți să faci în plus lucruri.

Eu nu sunt genul de om care să mă duc la ușa cuiva să mă ia și pe mine. Pot să găsesc alte resurse ca să fac ceva. Nu cred că trebuie să te agăți de ceva. Nu pot să mă plâng că în cariera mea nu am întâlnit succesul. Au fost etape din viața mea”, a mai spus Raluca Moianu.

Revista presei