Marius Şumudică, despre meciul cu Farul: Sper ca acest joc să fie declicul de care avem nevoie

Marius Şumudică, despre meciul cu Farul: Sper ca acest joc să fie declicul de care avem nevoieRapid București. Sursa foto: Facebook

Marius Şumudică, antrenorul echipei Rapid, speră ca echipa sa să câştige meciu cu Farul Constanţa, iar această victorie să fie declicul de care au nevoie după o perioadă mai slabă în primele etape ale Superligii.

Marius Şumudică: Arătăm bine din punct de vedere numeric şi calitativ

Marius Şumudică a declarat, sâmbătă, în conferinţă de presă că speră „ca acest joc să fie declicul de care avem nevoie, şi de acum încolo să facem rezultate pozitive şi să urcăm în clasament”.

Antrenorul a mai subliniat că „e adevărat, 7-8 jucători importanţi nu au făcut parte din lot la şedinţele de pregătire.  Sper să fie un nou început, avem nevoie de o victorie pe Giuleşti, pentru că e foarte mult timp de când echipa nu a câştigat şi asta doare. Arătăm bine din punct de vedere numeric şi calitativ”.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Marius Şumudică. Sursa foto: Facebook.

Marius Şumudică mai suține că „Farul este o echipă frumoasă, care joacă fotbal, au acelaşi număr de puncte ca şi noi şi probabil cel care va lua cele trei puncte se va apropia de play-off. Este un meci de maximă importanţă, eu sper ca noi să fim cei care ne vom bucura la sfârşit”.

Ce spune despre noii jucători străini de la Farul

Marius Şumudică a fost întrebat despre jucătorii Aaron Boupendza şi Clinton Njie, care au primit primit permisele de muncă în România şi vor putea evolua cu Farul. Antrenorul Rapidului a spus că „Nu mă aştept ca Boupendza şi Njie să intre şi să facă diferenţa. Mă bazez pe grup, pe un nucleu de jucători, şi să avem identitate, să arătăm altfel ca echipă, ca familie”.

Antrenorul Rapiduluiu este de părere că „asta lipseşte cât mai mult Rapidului. Plus dorinţa de victorie, agresivitatea. Am văzut o bucurie de a se antrena la ei, ceea ce mă face încrezător. Nu s-a întâmplat la început, dar de data asta îi văd mai descătuşaţi în antrenamente şi este o concurenţă acerbă, sunt 26 de jucători şi fiecare trebuie să lupte pentru a-şi menţine tricoul”.

Marius Şumudică, laude la adresa lui Dan Şucu

Marius Şumudică a mai precizat că acţionarul majoritar al FC Rapid, Dan Şucu, a avut o discuţie cu echipa, explicând că „Discuţia cu patronul ne-a ajutat. Rar mi-a fost dat în 20 de ani de carieră să văd un patron care vorbeşte cu jucătorii aşa. Cu tot respectul pentru ceilalţi care investesc, dar este un alt tip de patron, faţă de ceilalţi pe care i-am întâlnit până acum”.

Reamintim că Rapid va întâlni echipa Farul Constanţa, luni, de la ora 21:00, pe stadionul Giuleşti, într-o partidă din cadrul etapei a 13-a a Superligii.

Revista presei