Echipa Națională, cu frigul în oase în Lituania. Nicușor Bancu a plecat acasă

Echipa Națională, cu frigul în oase în Lituania. Nicușor Bancu a plecat acasă Echipa Națională a României a ajuns în Lituania. Sursă foto: FRF

Jucătorii Naționalei au ajuns duminică seara în Lituania, schimbând dramatic peisajul. De la 30 de grade în Cipru și o baie în Mediterana, la 3 grade în Kaunas. Din lot lipsește Nicușor Bancu, care a plecat acasă după meciul câștigat de echipă în Cipru.

Echipa Națională, cu frigul în oase

Tricolorii și selecționerul Mircea Lucescu au sosit duminică seara în Kaunas și au fost „loviți” cu o temperatură cu aprapape 30 de grade mai scăzută față de ziua precedentă.

Sâmbătă se bălăceau în Mediterana după victoria în fața echipei Ciprului, iar duminică au intrat în atmosfera de iarnă din Lituania.

„Ce faceți aici? Adică nu v-ați dus în Cipru, unde era cald, și ați venit aici? Vouă vă plac frigul și ploaia”, a glumit selecționerul cu jurnaliștii care îi așteptau la hotel.

Nicu Bancu a plecat acasă

Nicușor Bancu

Sursa foto: Sport Pictures

Fundașul Universității Craiova a ratat meciul cu Lituania, după ce a fost sancționat în cel cu Ciprul.

Avertizat de arbitrul german Stegemann în timpul primei reprize a meciului cu Cipru de la Larnaca, Nicușor Bancu e suspendat acum.

Fundașul stânga al craiovenilor a plecat la ora 22:55 din Larnaca, destinața sa fiind România, transmite frf.ro

Tricolorii se antrenează pentru meciul de marți

Antrenamentul oficial al jucătorilor noștri se va desfășura pe altă arena, la baza Kaunas Zalgiris FA și nu nu pe stadionul „Dariaus ir Gireno”, unde se va disputa partida.

Marți, 15 octombrie va fi cea de-a cincea oară când al doilea oraș ca importanță din Lituania este gazda „tricolorilor”.

Mihai Stoichiță le-a spus jurnaliștilor că schimbarea de temperatură nu îi va afecta pe jucători.

„Pe teren nu se va resimți. Dacă era invers, era mai complicat. Așa, nu cred că e vreo problemă.

Ar fi extraordinar să terminăm grupa câștigând toate meciurile. Ar fi o premieră. Ce se întâmplă acum e o încălzire pentru ce va fi anul viitor și o definitivare a ideilor lui Lucescu pentru preliminariile Mondialului”, a spus oficialul FRF.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei