Nicolae Ciucă, despre terenul de golf de la Vila Lac 3: „Nu am văzut așa ceva”

Nicolae Ciucă, despre terenul de golf de la Vila Lac 3: „Nu am văzut așa ceva” Nicolae Ciuca. Sursa foto: George Călin/Inquam Photo

Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal, a abordat recent subiectul unui posibil teren de golf la Vila Lac, reședința de protocol a președintelui Klaus Iohannis din București. În cadrul unei declarații, Ciucă a spus că nu crede că există un astfel de teren și că, personal, nu a observat nimic de acest fel la locuința respectivă.

Imagini din satelit și reacțiile oficiale

„Nu cred că există teren de golf la Vila Lac, eu nu am văzut să existe teren de golf acolo, dacă vă referiţi la cea din Bucureşti”, a spus preşedintele PNL

Discuția a apărut după ce G4media.ro a publicat imagini din satelit care arată un mini-teren de golf cu trei găuri la Vila Lac 3. Ciucă a subliniat, totuși, că nu a jucat niciodată golf cu președintele Iohannis la această reședință, contrazicând astfel speculațiile.

Deși imagini din satelit arată clar existența unui mini-teren de golf cu trei găuri la Vila Lac 3, Administrația Prezidențială nu a oferit până acum un răspuns clar despre cine a solicitat amenajarea acestuia sau când a fost realizat. Această tăcere ridică întrebări despre costurile implicate și motivația din spatele unei astfel de investiții, mai ales în contextul utilizării resurselor publice.

Hobby prezidențial: Mini - teren de golf la Lac 3?

Klaus Iohannis a locuit inițial la Vila Lac 2, înainte de a se muta la Vila Lac 3, după eliberarea acesteia de către fostul președinte Traian Băsescu. După finalizarea mandatului său, este de așteptat ca președintele să se mute într-o vilă de pe Bulevardul Aviatorilor 86. Regia Protocolului de Stat a alocat deja fonduri semnificative pentru renovarea și reamenajarea acestei noi locuințe.

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele Klaus Iohannis și-a manifestat în mod public pasiunea pentru golf, descriindu-l ca un sport accesibil și o metodă de relaxare în natură. De-a lungul timpului, Iohannis a vorbit deschis despre cum percepe golful ca pe o oportunitate de a se deconecta și de a petrece timp de calitate.

În septembrie 2021, el a participat la premierea Cupei de Golf „Paul Tomiță”, subliniind astfel legătura sa personală cu acest sport.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei