Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, ipostaze fierbinți. Cum au fost surprinși îndrăgostiții. Video

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, ipostaze fierbinți. Cum au fost surprinși îndrăgostiții. Video

Exclusiv. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău par să fi uitat certurile din trecut, astfel că îndrăgostiții au fost surprinși în ipostaze extrem de tandre. Cei doi nu s-au ferit de ochii atunci când au dorit să își arate iubirea. Imaginile video, mai jos!

Îndrăgostiții nu se mai feresc

Norii negri de pe cerul relației dintre Bianca și Gabi se pare că s-au disipat de tot. Cei doi au fost surprinși de paparazzi EVZ în timp ce s-au sărutat cu foc în plină stradă. Deși avea cățelul în brațe, acest lucru nu a oprit-o pe Bianca în a fi drăgăstoasă cu iubitul ei. Așa că s-au oprit în loc pentru a sigila întâlnirea cu un sărut.

Apoi fiecare și-a văzut de drumul lui, având în vedere că amândoi au afaceri de coordonat. Cei doi sunt împreună de mai bine de trei ani, dar relația lor a fost presărată cu multe despărțiri. Una dintre acestea a făcut deliciul publicului în mod special. Mai exact momentul în care Bianca a ”descins„ la o petrecere unde se afla iubitul ei .

Bianca a ”descins” la petrecere

Mai exact acesta din urmă i-ar fi organizat lui Florin Salam petrecerea burlacilor la care ar fi fost invitate și mai multe domnișoare de oraș. Doar că Bianca ar fi aflat de această situație și a dat buzna la party, Nu doar atât, vedeta le-ar cam fi luat la întrebări pe domnițele în cauză, fără să stea prea mult pe gânduri. Cert este că după această ”aventură, Gabi și Bianca au fost o perioadă despărțiți.

De altfel, în cei trei ani de relație, cei doi au fost despărțiți de 11 ori. Ultima oară, diva ar fi fost cea care ar fi călcat strâmb. Bădălău a spus public că aceasta ar fi avut o relație cu medicul estetician care i-a făcut diferite intervenții. Drept urmare el a decis să o blocheze pe vedetă și pe telefon și pe rețelele de socializare. Deși părea că totul este pierdut, iată că cei doi s-au împăcat, iar acum par mai îndrăgostiți ca-n prima zi. Imaginile video, mai jos!

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro
Revista presei