Motivul uciderii șoferului de ridesharing. Cum a început totul. Update

Motivul uciderii șoferului de ridesharing. Cum a început totul. Update Sentință finală în crima din Grădina Botanică Sursa foto: captura video

Update - S-a aflat motivul crimei

Din primele informații obținute de anchetatori, șoferul mașinii de ridesharing, în vârstă de 31 de ani, a fost ucis după ce el și clientul său s-au certat de la bani.

Anchetatorii au mai aflat că în urma acestui conflict șoferul mașinii de ridesharing a decis schimbarea traseului inițial.

Ulterior, anchetatorii au aflat că tânărul s-ar fi înfuriat pe motiv că șoferul a ales un drum mai mult și s-a temut că îi va cere mai mulți bani.

Un șofer de ridesharing a fost ucis de un client, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00:30.

Șofer de ridesharing, ucis de client

Un șofer de ridesharing în vârstă de 31 de ani a fost ucis de un tânăr cu care se afla în cursă.

Șoferul a fost apelat direct pe telefon pentru a lua un tânăr de 21 ani într-o cursă Ploiești-Bărcănești. În timpul cursei, în zona Snagov, între cei doi au avut loc altercații care s-au finalizat cu uciderea șoferului, cu 20 de lovituri de cuțit.

Tânărul de 21 de ani a ascuns cadavrul în pădure

Tânărul de 21 de ani l-a îngropat în pădure și a condus mașina până în localitatea Brazi, cu toate că nu avea carnet de șofer.

Pe un câmp din apropiere a ars mașina.  Poliţiştii Secţiei Rurale de Poliţie Cocorăştii Colţ au fost avertizați de incediul de pe câmp, ceea ce a dus la investigarea faptelor.

Tânărul s-a întors apoi acasa, la concubina lui. în Bărcănești.

Clientul și-a povestit fapta și s-a culcat liniștit

După ce și-a povestit fapta, acesta s-a culcat. De la acest domiciliu, a fost ridicat de polițiștii din Prahova care l-au înătușat.

Șoferul de 21 ani, a fost reținut pentru 30 de zile sub acuzația de omor calificat, tâlhărie calificată, conducere fără permis şi distrugere prin incendiere.

El urmează să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive, conform IPJ Prahova.
Cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciilor de Investigaţii Criminale Prahova şi Ilfov.

Șoferii de ridesharing nu se simt în siguranță ]n timpul curselor

Colegii șoferului de ridesharing s-au strâns noaptea trecută și au cerut măsuri suplimentare pentru protecție deoarece nu se simt în siguranță.

În vară un alt taximetrist a fost ucis cu sânge rece în județul Timiș. Între timp, adolescenții criminali au fost condamnați definitiv.

 

 

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei