Meciurile Botoșani-FCSB și Oțelul-CFR, reprogramate. Când se vor juca restanțele

Meciurile Botoșani-FCSB și Oțelul-CFR, reprogramate. Când se vor juca restanțele CFR Cluj. Sursa foto: Facebook/ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

Meciurile Botoșani-FCSB și Oțelul-CFR au fost reprogramate. Liga Profesionistă de Fotbal împreună cu deținătorul de drepturi TV au stabilit deja programul partidelor restante din Superliga.

Când se vor disputa meciurile Botoșani-FCSB și Oțelul-CFR

Meciurile restante se vor disputa după cum urmează:

  • prima restanță din etapa a patra dintre Botoșani și FCSB se va disputa joi, 21 noiembrie, de la ora 20:00.
  • Oțelul Galați și CFR Cluj, contând pentru etapa a 6-a se va juca pe data de 11 noiembrie, de la ora 20.00.

Botoșani se află în acest moment pe locul 15 în Superliga, cu 11 puncte după 11 etape. Reamintim că CFR Cluj a fost învinsă de Pafos, Cipru, scor 1-3 la general, în play-off-ul Conference League, fiind eliminată din competiție.

FCSB este pe locul 7, cu 16 meciuri. Disputa dintre FC Botoșani și FCSB, care ar fi trebuit să se joace sâmbătă, 3 august, de la ora 22:00, dar a fost amânată.

May be an image of 5 people, people playing football, people playing soccer and textMeciurile restante. Sursa foto: FCSB/Facebook

Motivul reprogramărilor

Reamintim că FCSB a ratat calificarea în play-off-ul UEFA Champions League, după ce a pierdut returul cu Sparta Praga din turul 3 preliminar, cu scor 2-3. În primul tur a fost 1-1, în Cehia, în schimb s-a calificat în grupele Europa League.

Meciurile pe care le mai are de disputat FCSB în în Europa League:

  • Pe data de 24 octombrie, ora 22:00: Rangers - FCSB
  • Pe data de 7 noiembrie, ora 19:45: FCSB - Midtjylland
  • Pe data de 28 noiembrie, ora 22:00: FCSB - Olympiakos
  • Pe data de 12 decembrie, ora 19:45: Hoffenheim - FCSB
  • Pe data de 23 ianuarie, ora 19:45: Qarabag - FCSB
  • P edata de 30 ianuarie, ora 22:00: FCSB - Manchester United.

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal, mulţime şi textMeciurile amânate. Sursa foto: CFR/Facebook

Partida cu Galați trebuia să aibă loc cu trei zile înaintea primei manșe din turul trei de Liga Campionilor, unde campioana en titre a întâlnit-o pe Sparta Praga.

Dar Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat că „reprogramarea acestui joc s-a făcut la solicitarea clubului FCSB și are acordul clubului organizator, FC Botoșani”.

Iar meciul dintre Oțelul Galați-CFR Cluj a fost amânată la cererea clubului din Ardeal. La câteva zile distanță, CFR a jucat în play-off-ul Conference League cu Pafos. Din păcate, echopa antrenată de de Dan Petrescu a fost eliminată. Meciurile bor fi transmise de televizate de Prima Sport și Digi Sport.

Revista presei