Carmen Negoiță le-a pus gând rău banilor de la Asia Express. În ce vrea să investească

Carmen Negoiță le-a pus gând rău banilor de la Asia Express. În ce vrea să investească Carmen Negoiță Asia Express. Sursă foto: Captură video Youtube

Influencerul a decis deja în ce să investească banii primiți de la emisiunea concurs Asia Express. Aceasta a precizat că își dorește un loc al ei, astfel încât suma va fi un început bun.

Vrea să investească într-o casă

Carmen Negoiță a precizat că știe deja unde se duc banii pe care îi primșete de la Asia Express. ”Nu pot să spun că am investit banii câștigați în ceva, încă nici n-am încasat. Adică mai sunt bani de luat, dar ideea este că în primul rând mă focusez pe casă. Pentru mine cea mai mare dorință ar fi să-mi achiziționez o casă, deși nu pot să spun că banii câștigați ar putea să-mi aducă asta.

Ci pur și simplu încerc să pun bazele unor alte mici proiecte de viitor. Nici nu contează dacă este casă pe pământ sau apartament. Pot să spun un loc al meu în care să mă retrag, să fiu eu cu mine și cu gândurile mele. Cred că mai degrabă aș prefera un apartament, sinceră să fiu mai la mai la înălțime așa. Să nu se mai audă zgomotul din jur”, a spus influencerul.

Suma este un mister, încă

Desigur că aceasta nu a devoalat încă despre ce sumă ar fi vorba. Cert este că banii vor fi împărțiți cu sora ei, Andreea Perețeanu, cea alături de care a și participat la emisiunea concurs. Cele două s-au susținut pe tot parcursul emisiunii, mai ales că au o relație de familie bună. Pe de altă parte, în cadrul unui podcast, ele au dezvăluit că și copilăria lor a fost una destul de încercată.

Au muncit pentru orice beneficiu, drept urmare înfruntarea unor situații limită de la Asia Express nu a fost foarte complicată. Mai ales că cele două surori s-au și antrenat înainte. Au mers la sală și au făcut foarte mult cardio să se asigure că trec toate testele de rezistență. Dar ce le-a ținut cu adevărat în cursă a fost faptul că s-au susținut în adevăratul sens al cuvântului.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei