Comandantul cartierului general al Hezbollah, ucis de armata israeliană

Comandantul cartierului general al Hezbollah, ucis de armata israeliană Suhail Hussein Husseini, ucis de aviația israeliană. Sursa: x.com

Armata israeliană anunță că l-a neutralizat pe Suhail Hussein Husseini, comandantul cartierului general al Hezbollah, într-un atac asupra Beirutului. Husseini este acuzat că a participat la transferurile de arme între gruparea teroristă și Iran și a fost responsabil pentru distribuirea armamentului între unitățile Hezbollah, transmite Jerusalem Post.

Ucis de aviația israeliană

Aviația israeliană a efectuat ieri o lovitură precisă care l-a eliminat pe Suhail Hussein Husseini, comandantul organizației teroriste. El supravegheaa logistica și gestiona diferitele unități ale grupării teroriste.

Husseini a condus și Unitatea de Cercetare și Dezvoltare a Hezbollah, care a ar fi fabricat de rachete și ar fi gestionat depozitarea și transportului de arme în Liban.

Husseini a făcut parte, de asemenea, din comandamentul operațiunilor Hezbollah, care a organizat atacuri teroriste împotriva Israelului pe teritoriul libanez și sirian.

Lupta trebuie să continue

Imediat după uciderea lui Suhail Hussein Husseini, un general IDF a spus că personal el „nu este un susținător al niciunui asasinat individual, dar ceea ce s-a întâmplat aici este un lanț de asasinate pentru distrugea comandamentul Hezbollah, care trebuie să continue”.

Aviația israeliană a comunicat, la rândul ei, că „IDF l-au ucis pe Sohil Hossein Hosseini, șeful cartierului general al organizației teroriste Hezbollah. Ieri, sub conducerea precisă a Diviziei de Informații, avioanele de luptă ale Forțelor Aeriene au vizat zona Beirut și l-au ucis pe Sohil Hossein Hosseini, șeful sediului organizației teroriste”.

Acest atac aerian face parte dintr-o serie a atacurilor "țintite" ale Israelului, care vizează desființarea conducerea Hezbollah. Operațiunile recente ale IDF s-au intensificat ca răspuns la o serie de conflicte din regiune.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei