Plângere penală împotriva Dianei Șoșoacă. Vlad Gheorghe: A promovat simboluri legionare

Plângere penală împotriva Dianei Șoșoacă. Vlad Gheorghe: A promovat simboluri legionare Sursa foto: Facebook

Reprezentantul partidului DREPT îi declară război Dianei Șoșoacă. Vlad Gheorghe susține că va depune plângere penală, după ce aceasta a lăudat legionarii pe internet. Fostul europarlamentar a folosit cuvinte grele la adresa șefei SOS România.

Vlad Gheorghe: O trompetă rusească

Fostul europarlamentar a anunţat că va depune plangere penală împotriva Dianei Șoșoacă. Conform reprezentantului DREPT, fosta senatoare „a întrecut din nou o limită,” și a promovat simboluri legionare.

„Depun plangere penală împotriva trompetei ruseşti Şoşoacă Diana! În beţie maximă de furie, Trompeta a arătat din nou de ce ura şi dispreţul pentru valori şi adevăr sunt brandul ei”, a transmis acesta.

Diana Șoșoacă, Vlad Gheorghe

Sursa foto: Captură video/Facebook

Acuzată că a promovat simboluri legionare

Vlad Gheorghe susține că Diana Șoșoacă ar fi folosit salutul și anumite scandări legate de mișcarea legionară. Astfel, acesta a ales să apeleze la justiție.

„A întrecut din nou o limită, de data asta legală: într-un live urmărit de zeci de mii de oameni a făcut a lăudat legionarii şi a folosit salutul şi scandări specifice mişcării criminale legionare. A continuat cu urlete antisemite, încă o faptă pedepsită de lege”, a fost mesajul fostului europarlamentar.

Vlad Gheorghe, cuvinte dure la adresa fostei senatoare

Reprezentantul partidului DREPT a precizat că luptă pentru „legalitate şi statul de drept”.

„Mă lupt cu PSD la fel de bine cum mă lupt cu extremiştii pentru că sunt două forţe aliate care ne fac rău nouă românilor. Fiecare în fel său dar împreună. Ce o descalifică pe Trompetă pentru orice funcţie în stat sunt aceste fapte penale pe care le tot săvârşeşte! Doar decizii oficiale ale justiţiei trebuiau să stea la baza unei descalificări a acestui personaj dar NU invenţii psdiste de moment”, a  mai spus acesta.

Totodată, fostul europarlamentar a acuzat-o că ar avea legături cu rușii și că ar beneficia de susținere.

„E clar că Conserva Putinista a avut protecţie până acum din partea sistemului, altfel nu ajungea până aici. Să vedem dacă, în sfârşit, sistemul o lasă din braţe şi această faptă penală evidentă va fi rapid sancţionată. Nu-mi e frică de putinisti cum nu-mi e frică nici de psdisti. I-am mai făcut plângere şi către Parlamentul European ultima dată când ne-a făcut de râs acolo şi îi voi mai face de fiecare dată când va încălca legea şi regulamentele. Dar vreau ca, măcar acum, instituţiile să o lase din braţe şi să aplice LEGEA şi în cazul ei. Dacă o făceau la timp nu ajungeam niciodată aici”, a încheiat fostul europarlamentar.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei