AC Fiorentina a învins-o pe AC Milan cu 2-1, într-un meci de infarct

AC Fiorentina a învins-o pe AC Milan cu 2-1, într-un meci de infarct sursa foto: Fiorentina / facebook

Echipa italiană AC Fiorentina a învins duminică seara, pe teren propriu cu scorul de 2-1, gruparea AC Milan, în etapa a 7-a din Serie A. Meciul a fost cu emoții de mare intensitate, oaspeţii ratând două penaltiuri.

AC Fiorentina, meci de infarct cu AC Milan

AC Fiorentina a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-1, gruparea AC Milan, în etapa a 7-a din Serie A. Oaspeţii au ratat doua penalty-uri.

Prima mare ocazie a fost de partea gazdelor care, în minutul 22 al partidei, au beneficiat de un penalti. Maignan, portarul milanez a apărat şutul lui Moise Kean, iar scorul a rămas alb.

Șase minute mai târziu, același Moise Kean a înscris pentru Fiorentina, dar golul a fost anulat din cauza unei poziţii de ofsaid, scrie primasport.ro.

Minutul 35: Primul gol

Primul gol a venit în minutul 35 și a fost înscris de gazde, prin Yacine Adli.

Fiorentina a mai avut un gol anulat, în minutul 48, tot la Moise Kean.

Oaspeţii au egalat în minutul 60, prin Christian Pulisic, din centrarea lui Theo Hernandez, dar gazdele au reuşit să înscrie golul victoriei în minutul 73, când Moise Kean a pasat şi Albert Gudmundsson a concretizat.

Eroul partidei, portarul Fiorentinei

Portarul de Gea s-a remarcat în minutul 45+1, când a apărat lovitura de la 11 metri executată de milanezul Theo Hernandez.

În minutul 56 de Gea a apărat al doilea penalti, executat de Tammy Abraham.

Fiorentina a preluat conducerea prin intermediul unui jucător deținut în trecut de Milan.  Adli a preluat în urma unei repuneri în joc, l-a învârtit pe Christian Pulisic și a trimis un șut de snooker cu piciorul drept pe interiorul porții adverse.

El a refuzat să sărbătorească împotriva vechiului său club.

Ambele echipe au mai avut câte o mare ocazie.

AC Fiorentina s-a impus cu 2-1 şi este pe locul 11, cu a doua victorie stagională şi 10 puncte. AC Milan are 11 puncte şi ocupă poziţia a 6-a.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei